OGLASIO SE SPORTSKI DIREKTOR AL NASRA: Tiče se dolaska Kristijana Ronalda, evo šta je rekao!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Ali Haider

da vidimo

OGLASIO SE SPORTSKI DIREKTOR AL NASRA: Tiče se dolaska Kristijana Ronalda, evo šta je rekao!

As" tvrdi da će Ronaldo po završetku igračke karijere postati sportski ambasador Saudijske Arabije

Objavljeno:

Sportski direktor Al Nasra, Marselo Salazar, izjavio je da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

On nije želeo da odgovori na pitanje da li će kapiten portugalske reprezentacije nastaviti karijeru u klubu iz Saudijske Arabije, prenosi španski "As".

Ronaldo je uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, a trenutno traži klub gde će da nastavi igračku karijeru.

Svetski mediji tvrde da je Portugalac na pragu prelaska u Al Nasr, a navodno bi u ovom klubu imao zaradu od 200 miliona evra po sezoni.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/JOSE SENA GOULAO

- Sačekajmo sa zaključcima do kraja godine, kada budemo videli kako će da se razviju događaji u svetu fudbala. Ono što mogu da kažem je da je Ronaldo jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala. On je uvek bio primer za druge zbog svog sportskog duha i volje za pobedom - rekao je Salazar.

Istakao je da je uvek podržavao Ronalda.

- U pravo vreme, budućnost će svima da se otvori. U ovom klubu sam već pet godina i svi igrači sa kojima sam razgovarao prijatno su iznenađeni po dolasku u Saudijsku Arabiju, posebno nacionalnim šampionatom - dodao je sportski direktor Al Nasra.

"As" tvrdi da će Ronaldo po završetku igračke karijere postati sportski ambasador Saudijske Arabije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.