UŽAS U BRAZILU POSLE ELIMINACIJE SA SP: Tinejdžerka UBIJENA s leđa, dečak teško RANJEN, još dvoje povređeno! VIDEO
Hitna pomoć na listu mesta u Baretosu, Foto: Printscreen/YT/ UOL

haos u sao paolu

UŽAS U BRAZILU POSLE ELIMINACIJE SA SP: Tinejdžerka UBIJENA s leđa, dečak teško RANJEN, još dvoje povređeno! VIDEO

Menadžment tržnog centra saopštio je da je u njihovim prostorijama došlo do sukoba među mladima koji su gledali utakmicu

Objavljeno:

Brazilska tinejdžerka (17) ubijena je iz vatrenog oružja u gradu Baretosu nakon incidenta koji je izbio posle eliminacije fudbalera Brazila od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, dok su tri osobe ranjene, javlja brazilski "G1".

Hrvatska je prošla dalje nakon velike drame, dva gola u produžecima i penal serije koju strastveni Brazilci nisu dobro podneli.

U tekstu se navodi da je juče u tržnom centru u Baretosu došlo do tuče koja se potom nastavila van objekta. Menadžment tržnog centra saopštio je da je u njihovim prostorijama došlo do sukoba među mladima koji su gledali utakmicu.

Svađa je počela u restoranu tržnog centra, obezbeđenje je izbacilo izgrednike napolje, ali onda je tuča prerasla u masovni sukob koji se nastavio ispred zgrade. Nakon nekog vremena, nekoliko učesnika sukoba, dovezli su se automobilom do tržnog centra pa otvorili vatru na ljude koji su stajali na ulici.

Iz gradske skupštine Baretosa su rekli da je tinejdžerka dva puta pogođena iz pištolja, i to u leđa i da prilikom dolaska hitne pomoći nije davala znake života.

Još jedan tinedžer (17), prijatelj nastradale devojke, upucan je u predelu pluća i u teškom stanju je prebačen u bolnicu. Muškarac (21) i žena (20) zadobili su lakše povrede i njima je ukazana pomoć.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.