ZBOG POBEDE ĆU I DA UBIJEM AKO TREBA! Konteove reči svakog fudbalskog fanatika bacaju u EKSTAZU! (FOTO)
Foto: Reuters

KOLIKO MU ZNAČI OVA IGRA

ZBOG POBEDE ĆU I DA UBIJEM AKO TREBA! Konteove reči svakog fudbalskog fanatika bacaju u EKSTAZU! (FOTO)

To je ono što je falilo Čelsiju, bez ikakve diskusije
Objavljeno: 18:58h

Konte je na meču sa Arsenalom, koji je rešio u svoju korist 3:1, ušao u raspravu sa asistentom Anđelom Alesijom, kog je uhvatio za gušu u jednom momentu, što je naišlo na kritike "ranjivih" Engleza, koji jelte, to nikad ne rade.

Je li Bane bek, štoper ili špic? Ne dajte Konteu da vidi šta je Ivanović uradio na prvom treningu, liće gorke suze! (VIDEO)

To se sve desilo zbog toga što je Alesio drugačije postavio taktiku pri branjenju kornera, nego što je to činio na treningu.

foto: Reuters

- On je moja desna ruka, samim tim i najveća žrtva jer mi je najbliži. Jedini je u Čelsiju sa kim imam direktan odnos. U jednom trenutku kod kornera, Arsenal je imao šestoricu igrača u našem petercu, pa je Mozes morao da ide da blokira drugo mesto, umesto da stoji gde treba. Kante je prekinuo svoj posao da bi popunio rupu, a ostali nisu odradili šta treba zbog čega sam pobesneo na Anđela - rekao je italijanski strateg i osvrnuo se na komentar Paola Di Kanija da bi to isto uradio i Dijegu Košti.

- Paolo, u takvim situacijama sam spreman da ubijem ako treba! Kada se sve "zapali", ne obraćam pažnju na ponašanje jer je pobeda sve, ona je najvažnija. Ipak, to je sve zbog jednog cilja - da budemo šampioni - rekao je Konte.

Posle ovoga, navijači Čelsija, a i čitava fudbalska javnost, sigurno će još više simpatisati bivšeg šefa Juventusove struke.

BONUS VIDEO: Najotkačeniji imidži srpskog sporta

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.