ZVEZDA BEZ POLA TIMA, ALI SA DVA POJAČANJA PROTIV ZENITA! Crveno-beli spremili iznenađenje za Ruse (VIDEO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

VREME ZA VELIKU SCENU

ZVEZDA BEZ POLA TIMA, ALI SA DVA POJAČANJA PROTIV ZENITA! Crveno-beli spremili iznenađenje za Ruse (VIDEO)

Jesenji šampion Superlige narednog utorka igra prijateljsku utakmicu u Sankt Peterburgu, a trener Miloš Milojević ima "dva keca u rukavu"

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde jesenji su šampioni Srbije sa deset bodova više od večitog rivala Partizana, ali su još uvek nisu završili sa utakmicama.

Crveno-beli će narednog utorka igrati prijateljsku utakmicu utakmicu protiv Zenita u Sankt Peterburgu, ali put Rusije krenuće bez važnih igrača.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Primera radi, neće biti reprezentativaca Milana Borjana, Strahinje Erakovića i Osmana Bukarija koji su na spiskovima za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Takođe, obaveze u nacionalnim timovima imaju Gelor Kanga, Irakli Azarov i Kings Kangva.

Gelor Kanga
Gelor Kangafoto: Starsport©

Očekuje se da poštedu dobiju momci koji su imali veliku minutažu tokom sezone poput Aleksandra Dragovića, Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića.

U prevodu, trener Miloš Milojević šansu će dati mlađim snagama, ali u mlađim selekcijama Srbije obaveze imaju Nemanja Motika, Nikola Stanković i Stefan Leković, ali umesto na njih će na veliku scenu dvojica braće.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Radi se o Jovanu i Nikoli Mituljikiću, možda i najvećim talentima omladinske škole Crvene zvezde rođenih 2003. godine, saznaje Mozzart Sport.

Oboja su tokom leta imali problema sa povrede, ali su podigli formu, a to posebno važi za Jovana koji je protiv Rada za Grafičar upisao het-trik.

Blizanci iz Negotina radili su sa prvim timom u januaru ove godine u Antaliji kod Dejana Stankovića, ali su potom poslati među "ljubičaste".

Karta za Rusiju bila je planirana i za Nikolu Kneževića, ali je on posle blistavih izdanja u Grafičaru dobio poziv Gorana Stevanovića u mladu reprezentaciju.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.