HIT ODGOVOR PIKSIJA NA PITANJE O ZVEZDI SRBIJE: Njega i za GLAVU da skratimo, on će ići na Mundijal!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

car

HIT ODGOVOR PIKSIJA NA PITANJE O ZVEZDI SRBIJE: Njega i za GLAVU da skratimo, on će ići na Mundijal!

Sećate se udarca koji je dobio u Beogradu - mnogi ne bi igrali, ali on jeste - rekao je selektor Srbije

Objavljeno: 13:41h

Iznenadio je sve na konferenicji za medije Dragan Stojković Piksi kada je citirao pesmu Aleksandre Prijović da opiše stanje glavnih napadača Srbije, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Novinari su kasnije tražili dodatno pojašnjenje o zdravstvenom stanju zvezda "Orlova", a selektor Srbije dao još zabavniji odgovor.

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

- Informacije koje imam je ono što sam već rekao je da se nadam da će biti sve u redu. Da je Vlahović u trenažnom procesu. Pretpostavljam da je u dogovoru sa klubom odlučio da ne rizikuje. Kada je Mitrović u pitanju, čuo sam da je na štakama - ja ga nisam video. Njega i za glavu da skratimo, on će ići na Mundijal. Mi do noćas imamo prilike da menjamo, ali sumnjam da će do toga doći. Ali kažem, Mitrović će i bez noge ići. On je svojim ponašanjem, igrama, mentalitetom, pa i povredama koje je imao, sećate se udarca koji je dobio u Beogradu - mnogi ne bi igrali, ali on jeste. S obzirom na značaj takmičenja koje je pred nama, njihov psihološki sklop, pretpostavljam da postoji strah od toga da se ne desi nešto i da ne idu na Mundijal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.