NIŠTA OD BJEKOVIĆA! Odlažu se izbori u FSS, novi predsednik posle Mundijala u Kataru (FOTO)
Nenad Bjeković, Foto: Nebojša Mandić

KRAJ SAGE

NIŠTA OD BJEKOVIĆA! Odlažu se izbori u FSS, novi predsednik posle Mundijala u Kataru (FOTO)

Skupština koja će biti održana u 14 časova imaće kvorum, ali neće biti odluka kao što je imenovanje prvog čoveka našeg fudbala

Objavljeno:

Ponedeljak 31. oktobar ostaće upamćen kao jedan od najdinamičnijih dana u istoriji srpskog fudbala.

Danas je Fudbalski savez Srbije trebalo da dobije novog predsednika u vidu Nenada Bjekovića, ali Skupština nije održana jer nije bilo kvoruma.

Nenad Bjeković
Nenad Bjekovićfoto: Dado Đilas

Većina delegata bojkotvala je izbore, a među onih 23 koji su bili u Staroj Pazovi našao se i Mirko Poledica koji je ekskluzivno za Espreso otkrio detalje i izneo svoje mišljenje kako će se sve rešiti i šta to znači za reprezentaciju.

Sve je odloženo za 24 časa, iako se osramotilo ime naše države kako je rekao predsednik Sindikata fudbalera "Nezavisnost".

Mirko Poledica
Mirko Poledicafoto: Starsport©

Predstanici UEFA i FIFA ostali su u čudu u našoj Kući fudbala, a kako saznaje "Mozzart sport" do nekog dogovora je došlo.

Naime, na sednici u utorak će biti kvoruma, ali ne izbora, a nastavak mandata biće verifikovan aktuelnom rukovodstvu koji radi u takozvanom "tehničkom mandatu".

Nenad Bjeković
Nenad Bjekovićfoto: Starsport©

Rok trajanja mandata je do kraja Svetskog prvenstva u Kataru, a kada Mundijal prođe novo rukovodstvo FSS biće izabrane ne pre prvog dela 2023. godine.

Takođe, kako dalje prenosi "Mozzart Sport", verovatno će se kao kandidati za predsednika i druge funkcije naći novi ljudi.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.