PAUNOVIĆ IDE NA DRUGI KRAJ PLANETE? Legendarni kapiten Real Madrida želi Srbina (FOTO)
Veljko Paunović, Foto: Profimedia

NOVI POSAO?

PAUNOVIĆ IDE NA DRUGI KRAJ PLANETE? Legendarni kapiten Real Madrida želi Srbina (FOTO)

Veljko je poslednji angažman imao u Redingu koji je vodio od novembra 2020. do februara ove godine

Objavljeno:

Veljko Paunović (45) doneo je Srbiji možda i najveću fudbalsku radost kada je sa našom omladinskom reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo.

Posle toga vodio je četiri godine Čikago Fajer u MLS ligi, a od novembra 2020. godine do februara 2022. godine bio je na klupi Redinga.

Veljko Paunović
Veljko Paunovićfoto: Profimedia

Srpski stručnjak uskoro bi mogao ponovo da se vrati trenerskom poslu i to na drugom kraju planete, u Severnoj Americi, tačnije Meksiku.

Tamošnji mediji prenose da je čovek rođen u Strumici prvi kandidat za preuzimanje Čivasa iz Gvadalahare koji je bio 12 puta šampion ove zemlje.

Zanimljivo, kako prenose meksički mediji Srbina je tražio lično legendarni kapiten Real Madrida Fernando Jero koji je sportski direktor ovog kluba.

Selektor Španije na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji kao prvog pika ima zemljaka Alberta Seladesa, ali je došlo do komplikacija u pregovorima.

Fernando Jero i Serhio Ramos
Fernando Jero i Serhio Ramosfoto: EPA/Javier Etxezarreta

Veljko Paunović izbio je u prvi plan, a sve će biti poznato u narednih nekoliko dana, a fudbaleri Čivasa okupljaju se 14. novembra i decembru ide u Španiju na pripreme za narednu sezonu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.