"ZBUNJENI, NISU NAVIKLI NA OVAKVE SKUPŠTINE BEZ KVORUMA"! Poledica nam OTKRIO šta mu je rekao predstavnik UEFA
Mirko Poledica, Foto: Dragan Kadić

"DUGO GA POZNAJEM"

"ZBUNJENI, NISU NAVIKLI NA OVAKVE SKUPŠTINE BEZ KVORUMA"! Poledica nam OTKRIO šta mu je rekao predstavnik UEFA

Oni su došli da pruže podršku razvoju našeg fudbala, ali oni imaju svoje procedure koje su strikne, poručio je naš sagovornik između ostalog

Objavljeno:

Mirko Poledica, predsednik Sindikata fudbalera "Nezavnisnost" u ekskluzivnom razgovoru za portal Espreso.rs otkrio je da li je istina da reprezentaciju Srbije čeka izbacivanje sa Mundijala u Kataru zbog situacije oko FSS.

Bivši fudbaler govorio je i o tome da je otkazivanjem Skupštine osramoćeno ime naše države i da delegati ništa ne postižu sedenjem kod kuće.

Mirko Poledica
Mirko Poledicafoto: Dragan Kadić

Nenad Bjeković nije izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, a u Staroj Pazovi su bili i predstavnici FIFA i UEFA, a naš sagovnorik nam je opisao razgovor sa jednim od njih kojeg poznaje dugo.

- Ja sam razgovarao sa predstavnikom UEFA gospodinom Lukom Nikolom, dugo ga poznajem i sarađujemo zajedno u socijalnom delu. Oni su malo zbunjeni jer nisu navikli na ovakvo zasedanje Skupštine i da nema kvoruma. Oni su došli da pruže podršku razvoju našeg fudbala, ali oni imaju svoje procedure koje su strikne. Ukoliko se ne bude sutra održala Skupština, predpostavljan da bi preuzeli neke korake - zaključio je Poledica.

(Espreso)

Ja sam razgovarao sa predstavnikom UEFA, dugo ga poznajem i sarađujemo zajedno u socijalnom delu. Oni su malo zbunjeni jer nisu navikli na ovakvo zasedanje Skupštine. Da nema kvoruma, oni su došli da pruže podršku razvoju našeg fudbala, ali oni imaju svoje proceduere koje su strikne. Ukoliko se ne bude sutra održala Skupština, predpostavljam da bi preuzeli neke korake.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.