KRAJNJE ČUDAN POTEZ ATLETIKA: Simeone umesto otkaza dobio novi ugovor!
Simeone ostaje u Madridu, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

NEVEROVATNO

KRAJNJE ČUDAN POTEZ ATLETIKA: Simeone umesto otkaza dobio novi ugovor!

Argentinski stručnjak proglašen je za najboljeg na svetu 2016. godine

Objavljeno:

Argentinski trener Dijego Simeone postao je sinonim za Atletiko Madrid. Harizmatični Simeone već skoro punih 11 godina sedi na klupi "jorgandžija", a kako stvari stoje neće još dugo napustiti stadion "Metrpolitano".

Kako javljaju mediji u Španiji uprava kluba uskoro će ponuditi novi ugovor Simeoneu do leta 2026. godine, a trener je već izjavio da ne planira da napusti Madrid dok ne osvoji trofej u Ligi šampiona.

Spekulisalo se da čelnici "jorgandžija" neće biti toliko blagonakloni prema Simeoneu nakon lošeg starta sezone, ispadanja iz Lige šampiona i velikog zaostatka u odnosu na Real i Barselonu posle samo 12 utakmica u Primeri.

Dijego Simeone
foto: epa/Zipi

Simeone je ipak dobio jednoglasnu podršku. Ni navijači ni uprava nisu zaboravili koliko im je radosti doneo u prethodnoj deceniji. Sa njim na klupi Atletiko je postao šampion Španije 2014. i 2021. godine. Dva puta su stizali do trofeja u Ligi Evrope, a pehar u Ligi šampiona izmakao je Simeoneovom timu 2014. i dve godine kasnije, a oba puta bolji je bio najveći rival Real Madrid.

Argentinski stručnjak proglašen je za najboljeg na svetu 2016. godine.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.