I FMP PRATI PARTIZAN I ZVEZDU: Stefanović stavio svoje igrače na raspolaganje Svetislavu Pešiću!
Nenad Stefanović, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

lepo

I FMP PRATI PARTIZAN I ZVEZDU: Stefanović stavio svoje igrače na raspolaganje Svetislavu Pešiću!

Nismo želeli u kadrovskim problemima da tražimo izgovor za ovu utakmicu

Objavljeno: 13:44h

Nenad Stefanović, trener FMP-a, rekao je da kao klub stavljaju 12 košarkaša na raspolaganje Svetislavu Pešiću.

Klub iz Železnika je u petom kolu ABA lige ostvario veliku pobedu protiv Budućnosti, a Stefanović je posle utakmice izneo komentar:

- Čestitam mojim momcima na izvanrednih 30 minuta jer smo od desetog počeli da igramo. Rekao sam u najavi utakmice da Budućnost igra izvanrednu košarku, videli ste prvu četvrtinu i koliko mogu da budu opasni iz svih pozicija, sa linije za tri poena, sa niskog posta… Primili smo 31 poen u prvoj četvrtini, a onda u drugoj i trećoj četvrtini zajedno 31 - rekao je Stefanović i dodao:

- Mislim da je odbrana dobila utakmicu, bez obzira na visok rezultat. Igrali smo sa njima četiri puta prošle godine i imali smo ogromnu motivaciju. Imamo utisak da smo bar jednom zaslužili da dobijemo, jeste se promenio trener i igrački kadar, ali baš smo želeli da dobijemo ovaj meč. Drago mi je zbog mojih momaka što smo skinuli jedan veliki skalp dosta rano u sezoni. Sigurno je da nama snagu daje trening. Nismo imali za utakmicu sa Crvenom zvezdom dovoljno vremena da se spremimo, a ove nedelje smo imali šest kvalitetnih treninga. Svih 12 je igralo i doprinelo. Idemo dalje -

KK Crvena zvezda, KK FMP Železnik
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Sjajnu utakmicu odigrao je Trent Frejzer, a odličan doprinos dali su i srpski košarkaši koji će biti na raspolaganju Pešiću u novembarskom "prozoru" za Mundobasket.

- Mene raduje što je Frejzer imao jednu izgubljenu loptu i što je igrao odličnu odbranu. Mislim da ekipa uvek izbaci nekog novog i mislim da su nas danas na utakmici stabilizovali momci sa klupe poput Jankovića, Nerandžića, Šaranovića, Čarlsa… Čini mi se da kod nas ima igrača koji bi trebalo da budu kandidati za reprezentaciju. Naši igrači su na raspolaganju za reprezentaciju, svi, ima ih 12 - istakao je trener FMP Meridiana.

- Nismo želeli u kadrovskim problemima da tražimo izgovor za ovu utakmicu. Izundu i Janković su stisli zube za ovu utakmicu, Vujičić je bio pod temperaturom, Nerandžić je imao problem sa ramenom. Čestitam im što su izdržali - zaključio je Stefanović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.