ZVEZDIN DŽELAT IZ TURSKE ZALEČIO POVREDU! "Mozak" Trabzona rastužio "Delije", dolazi u Beograd (VIDEO/FOTO)
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Monaka, Foto: Starsport©

TURCI U OFANZIVI

ZVEZDIN DŽELAT IZ TURSKE ZALEČIO POVREDU! "Mozak" Trabzona rastužio "Delije", dolazi u Beograd (VIDEO/FOTO)

Utakmica petog kola grupne faze Lige Evrope igra se u četvrtak od 21 čas na Marakani

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u Novom Sadu sa 2:0, a u nedelju od 17 časova sledi im gostovanje protiv Radničkog u Nišu.

Posle meča na Čairu, izabranici Miloša Milojevića igraju prvi od dva odlučujuća susreta za opstanak na međunarodnoj sceni pošto imaju samo tri osvojena boda, a rival je Trabzon u petom kolu grupne faze Lige Evrope.

Detalj sa utakmice Trabzona i Crvene zvezde u Turskoj
Detalj sa utakmice Trabzona i Crvene zvezde u Turskojfoto: FK Crvena zvezda

Turski prvak dolazi na Marakanu u četvrtak od 21 čas, a mnogi navijači crveno-belih nadali su se da će gosti biti bez "mozga tima", ali došlo je do preokreta.

Proslavljeni vezista Marek Hamšik (35) na pola treninga otišao je u svlačionicu pošto se požalio na povredu.

Marek Hamšik (levo)
Marek Hamšik (levo)foto: EPA/Svein Ove Ekornesvag

Slovak verovatno neće igrati danas od 16 časova protiv Sivasa kod kuće u 11. kolu Superlige Turske (repriza Superkupa kada je Trabzon slavio 4:0).

Ipak, u petak je viđen u trening centru, poznati list "Sabah" objavio je infomaciju da je trenirao sa timom i da će biti spreman za Beograd.

Marek je bio dželat Milana Borjana i saigrača pošto je on postigao prvi gol u pobedi nad šampionom Srbije sa 2:1 na stadionu "Šenol Guneš".

Inače, Hamšik je na početku sezone imao povredu lista i nije igrao na prvih šest utakmica, ali kada se vratio sredinom septembra, bio je starter na svakom meču, a najviše je igrao protiv Bešiktaša prošle nedelje (80 minuta).

Slovak je malo zabrinuo trenera Abdulaha Avčija, ali dobio je iskusni stručnjak i jednu pozitivnu vest pošto se treninzima vratio Edin Višća.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine 68 dana oporavljao se od preloma ruke, ali ćemo ga na terenu videti tek posle Svetskog prvenstva u Kataru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.