ZVEZDINO BLAGO! Jovan Mijatović golom matirao Sporting iz Lisabona (FOTO)
Jovan Mijatović, Foto: FOTO: FK Crvena zvezda

TURNIR U MADRIDRU

ZVEZDINO BLAGO! Jovan Mijatović golom matirao Sporting iz Lisabona (FOTO)

Omladinci crveno-belih pobedili Portugalce 3:2

Objavljeno:

Omladinska ekipa Crvene zvezde pobedila je Sporting iz Lisabona sa 3:2 na turniru u Madridu.

Ekipa Zorana Rendulića se trenutno nalazi na turniru o kojem smo pisali pre nekoliko dana, a koji je u organizaciji arapskih klubova u cilju da se njihovi mladi nadmeću sa evropskim timovima.

Tako su tu, osim Crvene zvezde, još i Monako, Valensija, te pomenuti Sporting koji je pao pred mladim Rendulićevim snagama.

Među igračima koji su otputovali u Madrid na razigravanje jeste i novopridošli Jovan Mijatović i odmah se našao među strelcima. Pored njega, upisali su se još Luka Stojsavljević i Stefan Radujko.

Jovan Mijatović
Jovan Mijatovićfoto: FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su pružili partiju na visokom nivou protiv snažnog protivnika. Zvezda je prva stigla do prednosti kada je sjajnu akciju koju je započeo Kosta Nedeljković nakon dobre defanzivne reakcije završio Luka Stojsavljević na asistenciju Ignjata Brajića.

Uprkos velikoj borbenosti Sporting je posle prvih 45 minuta imao rezultatsku prednost.

"NAPADAČI ŽIVE OD GOLOVA": Milojević progovorio o Pešićevoj krizi, pa obradovao "Delije"!

Međutim, u nastavku igre omladinska selekcija Crvene zvezde je došla do preokreta. Drugi pogodak došao je u režiji Stefana Radujka koji je nakon intervencije golmana rivala “lažnjakom” prevario defanzivce Sportinga i uspeo da izjednači rezultat.

Do pobede su došli novom majstorijom Jovana Mijatovića. Stefan Miladinović je izveo udarac iz ugla, a napadač crveno-belih je snažnim volej udarcem ekipi doneo pobedu u finišu susreta.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.