Štrajkačima iz Teleoptika stigao odgovor: Predsednik sindikata bio na bolovanju 6 meseci, plate vam duguje Đurić! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

OŠTRO OD VULETIĆA

Štrajkačima iz Teleoptika stigao odgovor: Predsednik sindikata bio na bolovanju 6 meseci, plate vam duguje Đurić! (FOTO)

Potpredsednik crno-belih imao je šta da kaže na potencijalni štrajk zaposlenih u "Teleoptiku"
Objavljeno:

Grobari i Delije ne žele da ih vide blizu Humske i Marakane: Ovo su 5 najgorih trenera Partizana i Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Posle pisma koje je stiglo na adresu Humske 1, da će šestog februara početi obustava rada, on kaže da je to samozvani sindikat koji je prošle godine bio šest meseci na bolovanju.

CRNO-BELI PALE VALJAK: Partizan sa gradskim rivalom stigao na Kipar! (FOTO)

- U pitanju je samozvani sindikat samozvanog predsednika, koji je samo u 2016. godini proveo šest meseci na bolovanju i to baš u vreme skupština FK Partizan, čiji je on bio član i još uvek je, dok se disciplinska komisija ne pozabavi određenim sumnjama u pogledu njegovih nečasnih radnji na toj skupštini - ističe on.

ESPRESO SAZNAJE: Sprema se štrajk u FK Partizan! Radnici ogorčeni: Od naših plata rešavate dugovanja kluba! (FOTO)

Što se tiče tvrdnji iz pisma, navodi da su to neistine.

- FK Partizan je već odgovorno izneo javnosti da je u protekle dve godine isplatio 25 plata, a te tri (koje se duguju), o kojima verovatno govori samozvani predsednik samozvanog sindikata, odnose se na period prethodne uprave gospodina Đurića. Iz tog vremena nasleđeno je dugovanje od četiri plate, Partizan je isplatio jednu, a isto će učiniti i sa preostale tri. Tekuća servisiranja ostalih troškova ne dolaze u pitanje. Doprinosi za zadravstveno osiguranje i zdravstvene knjižice su u međuvremenu regulisane i sve obaveze su u tom pogledu ispunjene. Markica za prevoz verujem da će vrlo brzo biti regulisana - rekao je Vuletić.

BONUS VIDEO: E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs / Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.