MILINKOVIĆ-SAVIĆ ČINIO ČUDA, ALI VLAHOVIĆ JE JUNAK: Dušan iz 3. pokušaja matirao Vanju i ućutkao pljuvače! (VIDEO)
Dušan Vlahović, Foto: EPA/Alessandro DI Marco

torinski derbi juventusu

MILINKOVIĆ-SAVIĆ ČINIO ČUDA, ALI VLAHOVIĆ JE JUNAK: Dušan iz 3. pokušaja matirao Vanju i ućutkao pljuvače! (VIDEO)

Vanja je odbranio dve velike šanse Vlahoviću, drugu na centaršut Kostića

Objavljeno: 19:57h

Torinski derbi "Dela Mole" između Torina i Juventusa mogao bi komotno da dobije prefiks srpski, jer su naši igrači udarni protagonisti gradskog okršaja, ali se samo jedan od petorice na terenu izdvojio posle 70 minuta borbe - Vanja Milinković-Savić.

Pred očima selektora Dragana Stojkovića Piksija prvi golman reprezentacije Srbije briljira na golu "Bikova", istina nije trpeo konstatan pritisak ofanzive rivala, ali je najveću opasnost spektakularno otklonio, i to ne jednom, nego četiri puta!

Najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je Dušan Vlahović kome je u 34. minutu Vanja Milinković-Savić odbranio stoodstotnu šansu, a u nastavku akcije zaustavio je još dva šuta igrača Juventusa.

U nastavku, u 74. minutu, Vanja je odbranio još jednu veliku šansu Vlahoviću, koji je odlično trznuo glavom na centaršut Kostića, ali je iz narednog kornera Dušan konačno zatresao mrežu i doneo veliko slavlje "Staroj dami", ali i ućutkao kritičare koji su ga prozivali uoči derbija.

Ovaj gol se ispostavio kao presudni jer je do kraja Juve sačuvao prednost za važnu pobedu. Po 90 minuta su igrali i Lukić za domaćina, a Kostić za goste, dok je Nemanja Radonjić na terenu u dresu Torina proveo 70 minuta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.