ZBOG PIKSIJEVE FACE DANAS CELA SRBIJA PLAČE OD SMEHA! Smorio se kao "rezervna guma", pa ovo je HIT! (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi sa suprugom u Torinu, Foto: Printscreen/Arenasport 1

"Zbog čega propuštam Slagalicu..."

ZBOG PIKSIJEVE FACE DANAS CELA SRBIJA PLAČE OD SMEHA! Smorio se kao "rezervna guma", pa ovo je HIT! (VIDEO)

Nema sumnje da su ovi momci sigurni putnici u Katar, na Svetsko prvenstvo, ali nije na odmet pogledati ih u ovakvom direktnom duelu

Objavljeno: 19:49h

Ovog vikenda igra se gradski derbi u okviru Serije A između Torina i Juventusa, a ovo je prava prilika da selektor reprezentacije Srbije na licu mesta vidi čak petoricu "Orlova" kako igraju: Filip Kostić i Dušan Vlahović sa jedne, a Nemanja Radonjić, Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić sa druge strane.

Nema sumnje da su ovi momci sigurni putnici u Katar, na Svetsko prvenstvo, ali nije na odmet pogledati ih u ovakvom direktnom duelu.

Sa svojom lepšom polovinom, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je "uhvaćen" na malim ekranima, a njegova reakcija posle dosadnih 17 minuta kao da je govorila: Šta, bre, radiš Alegri više sa Vlahovićem?

Ali, najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je upravo Vlahović kome je u 34. minutu Vanja Milinković-Savić odbranio stoodstotnu šansu, a u nastavku akcije zaustavio je još dva šuta igrača "Stare dame".

U nastavku, u 74. minutu, Vanja je odbranio još jednu veliku šansu Vlahoviću, ali je iz narednog kornera Dušan konačno zatresao mrežu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.