KAKAV PROMAŠAJ VELIKOG NAVIJAČA ZVEZDE: Mogao je da utiša Stamford Bridž, a on se obrukao za sve pare! (VIDEO)
Rade Krunić (u sredini), Foto: EPA/Isabel Infantes

auh...

KAKAV PROMAŠAJ VELIKOG NAVIJAČA ZVEZDE: Mogao je da utiša Stamford Bridž, a on se obrukao za sve pare! (VIDEO)

Na kraju su Londonci bili ubedljivi, ali ko zna kako bi se meč završio da u poslednjem napadu u prvom poluvremenu Milan nije propustio stopostotnu priliku

Objavljeno: 07:29h

Čelsi je sinoć ostvario prvu pobedu u ovosezonskoj grupnoj fazi Lige šampiona i to nad Milanom - 3:0 (1:0).

Strelci su bili Fofana, Obamejang i Džejms.

Na kraju su Londonci bili ubedljivi, ali ko zna kako bi se meč završio da u poslednjem napadu u prvom poluvremenu Rade Krunić nije propustio kolosalnu priliku za izjednačenje na 1:1.

Rafael Leao je napravio dar-mar po desnoj strani odbrane "Plavaca" pa na penalu pronašao mladog Čarlsa De Ketelara čiji šut je Kepa Arizabalaga odbranio.

Mogao je Belgijanac bolje, ali šta tek reći za Krunića kome se lopta odbila na nogu a on, umesto da je zakuca u mrežu, koja je većim delom bila nebranjena, poslao je visoko preko gola na oduševljenje navijača Čelsija i nevericu saigrača.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine srpskog porekla u proteklom periodu je imao problema s povredom. Možda ga je i to izbacilo iz takta, pa je došlo do pada koncentracije.

Podsetimo, Rade Krunić je član Milana postao 2019. godine. Stigao je iz Empolija za osam miliona evra, a ne krije da je veliki navijač Crvene zvezdeFK Crvena zvezda.

Ovo je vezisti bio ukupno 96. nastup u dresu "Rosonera", a postigao je dva pogotka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.