BIBRAS NATHO PENAL MAŠINA! Da je sam šutirao penale u Sremskoj Mitrovici, bolje bi bilo!
Bibars Natho, Foto: Starsport

NEPOGREŠIV!

BIBRAS NATHO PENAL MAŠINA! Da je sam šutirao penale u Sremskoj Mitrovici, bolje bi bilo!

Fudbaler Partizana je od dolaska u redove crno-belih 26 puta bio precizan sa bele tačke iz isto toliko pokušaja

Objavljeno:

Bibras Natho pruža odlične partije otkad je stigao u Partizan i u srpski fudbal, a kao kruna njegovih vrhunskih utakmica dolaze i golovi.

Jedna stvar je potpuno sigurna i uvek obraduje sve navijače Partizana, a to je da kada se crno-belima dosudi najstroža kazna postoji ogromna šansa da se ona iskoristi, jer tim iz Humske u svojim redovima ima nepogrešivog izvođača Bibrasa Natha.

U Humskoj znaju da je gol iste sekunde kad sudija svira penal, a i protivnicima je jasno da nemaju šanse čim Natho zgrabi loptu. Mnogi od njih spremni su da potpišu kapitulaciju i pre nego što Bibras priđe beloj tački.

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Uglavnom čeka golmana do poslednjeg trenutka i tek kada vidi na koju stranu kreće, plasira loptu u suprotnu. Po pravilu su to sigurni i precizni udarci, ne previše jaki, jer za to nema ni potrebe kada već prevari golmana i pošalje ga na kontra-stranu. Kad sve oko njega „gori“ Izraelac je smiren i hladnokrivan, što mu pomaže da se posveti udarcu kao da je poslednji na svetu.

Natho je do sada za Partizan izveo 26 penala i svaki put bio precizan. Šteta je što njegovi saigrači nisu baš specijalisti za penale, što se najbolje moglo videti u Sremskoj Mitrovici kada su u okviru Kupa Srbije poraženi od domaćeg Radničkog, posle izvođenja penala.

Poslednji čovek koji je ukrotio penal Bibarsa Natha bio je Soslan Džanaev u meču između CSKA i Rubina još 26. novembra 2017.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.