EFIKASNA UTAKMICA U HUMSKOJ! Partizan zasluženo savladao Vojvodinu u derbiju kola! (FOTO)
Detalj sa utakmice Partizan - Vojvodina, Foto: Starsport©

superliga srbije, 13. kolo

EFIKASNA UTAKMICA U HUMSKOJ! Partizan zasluženo savladao Vojvodinu u derbiju kola! (FOTO)

Crno-beli pobedili su sa 4:1

Objavljeno: 01:42h

Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Vojvodine sa 4:1, u derbi meču 13. kola Superlige Srbije.

Partizan je poveo golovima Bibrasa Natha u 16. i 23. minutu sa penala, a pobedu crno-belih potvrdili su Aleksandar Filipović u 61. i Samed Baždar u 84. minutu. Jedini gol za Vojvodinu postigao je Uroš Nikolić u 83. minutu.

Crno-beli su bili mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, imali su deset udaraca ka golu protivnika, naspram jednog Vojvodine, veći posed lopte i prednost od dva gola.

1 / 3 Foto: Starsport©

Posle nekoliko propuštenih prilika na početku utakmice, Partizan je poveo golom Natha u 16. minutu nakon velike greške igrača Vojvodine, a isti igrač je sedam minuta kasnije bio siguran sa penala. Prethodno je Igor Jeličić oborio Rikarda Gomeša u kaznenom prostoru i zaradio prvi žuti karton, da bi u 27. minutu dobio i drugi i tako svoj tim ostavio sa igračem manje na terenu.

Domaća ekipa je mogla i sa ubedljivijom prednošću da ode na odmor, ali je posle konsultacija sa VAR-om gol Stefana Markovića poništen zbog ofsajda.

Na 3:0 je povisio Filipović u 61. minutu posle asistencije Natha. Vojvodina je golom Nikolića iz slobodnog udarca smanjila prednost crno-belih u 83. minutu, a minut kasnije je konačan rezultat postavio Baždar.

Fudbaleri Partizana će naredne nedelje prvo gostovati Kelnu u Ligi konferencija, a potom Voždovcu u Superligi, dok će Vojvodina dočekati TSC.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.