KAKO SU IGRALI MUNDIJALSKI RIVALI SRBIJE: Kamerun OČAJAN, Švajcarci MOĆNI, a Brazil MELJE redom i pored SKANDALA!
Fudbaleri Brazila, Foto: EPA/Mohammed Badra

3 sile i uspavani afrikanci

KAKO SU IGRALI MUNDIJALSKI RIVALI SRBIJE: Kamerun OČAJAN, Švajcarci MOĆNI, a Brazil MELJE redom i pored SKANDALA!

Kad vide ove i rezultate Srbije, Brazila i Švajcarske, navijačima Kameruna nije dobro

Objavljeno:

Odigrala je fudbalska reprezentacija Srbije fantastičan meč protiv Norveške u Ligi nacija, pobedila (0:2) i plasirala se u Diviziju A, a navijači su već počeli da pevaju "Dajte Brazil da se igramo", aludirajući na susret sa "Selesaom" u Kataru za nepuna dva meseca. Ali, da se odmah zalećemo kao što volimo...

Sinoć je ekipa Brazila u prijateljskom meču potukla Tunis sa 5:1 na "Parku prinčeva" u Parizu. Već posle 40 minuta je bilo 4:1 uz dva gola Rafinje i po jedan Rišarlisona i "domaćina" Nejmara.

Potom je isključen Tunisov Bron, ali su Brazilci imali milosti u nastavku i dali samo još jedan gol (Pedro).

Utakmicu je obeleđio i skandal jer su navijači Tunisa posle gola Rišarlisona počeli da ga gađaju napadačaTotenhema bananama! Nije se tada Brazilac ni osvrnuo, ali je posle meča tražio da vlasti kazne odgovorne za ovaj ispad koji je podigao buru u svetskim medijima.

Brazil je prethodno pobedio Ganu sa 3:0.

Još jedan izuzetno jak rival u mundijalskoj grupi Srbije, selekcija Švajcarske, nije uspela da se izbori za završnicu Lige nacija, ali je pokazala snagu sa dve pobede u ovom bloku utakmica, i to u gostima nad Španijom (2:1) i kod kuće nad Česima koji se sele u B diviziju (takođe 2:1).

Dovoljna su bila dva brza gola Frojlera (29. minut) i Embola (30').

Kad vide ove i rezultate Srbije, navijačima Kameruna nije dobro. Naročito jer su njihovi "Nepobedivi lavovi" izgubili prvo od nejakog Uzbekistana (0:2), a onda i od Južne Koreje (0:1).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.