"POČELI SMO DOBRO, A ONDA - SRA**E!" - Kapiten Norveške u agoniji, ništa im nije jasno, Srbija ih "FRUSTRIRALA"!
Aleksandar Mitrović ispred šokiranog Norvežanina, Foto: EPA/Fredrik Varfjell

zatečen

"POČELI SMO DOBRO, A ONDA - SRA**E!" - Kapiten Norveške u agoniji, ništa im nije jasno, Srbija ih "FRUSTRIRALA"!

Pobedili bismo Sloveniju i na dobar i na prosečan dan, dok bismo protiv Srbije morali da budemo na maksimumu - istakao je selektor Stale Solbaken

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je više nego vrednu pobedu na gostovanju Norveškoj (0:2) u Ligi nacija čime je došla do plasmana u Diviziju A ovog takmičenja i mesta među najboljim selekcijama Evrope.

I dok u taboru "Orlova" i u Srbiji vlada prava euforija, na drugoj strani, u Norveškoj - muk. Selektor Stale Solbaken uspeo je da poveže nekoliko rečenica, istakavši da je Srbija išla na sve ili ništa i da je na kraju uspela da ostvari trijumf.

Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: EPA/Frederik Varfjell

- Nismo igrali najbolje, ali su sitnice odlučile da pobeda ode na stranu Srbije. Na prošlom susretu imali smo više igrača koji su bili bliži vrhuncu forme, ali to ne treba da nam bude nikakav izgovor. Pobedili bismo Sloveniju i na dobar i na prosečan dan, dok bismo protiv Srbije morali da budemo na maksimumu ako želimo da dođemo do rezultata, a mi to nismo danas uradili - dodao je Solbaken.

Najveća zvezda tima "Lavova" posle Erlinga Holanda, kapiten Martin Edegor, istakao je kako je njegov tim igrao užasno, a uz to je čak i opsovao, ljut što nisu ostvarili cilj.

- Bilo je vrlo frustrirajuće. Počeli smo dobro tokom uvodnih 20-30 minuta, nakon toga, bilo je sr*nje. Oni su dolazili u opasne šanse, a mi nismo uspeli da ih ispratimo. Iako smo imali loptu, to nije bilo dovoljno. Nismo iskopali sebi put skroz do kraja, ali mislim da ima dosta pozitivnih stvari koje možemo da izvučemo iz ovog nastupa u Ligi nacija - izjavio je kapiten Arsenala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.