POTVRĐENO! Stručnjak sumnjivog morala menja Mihajlovića u Bolonji! (FOTO)
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

ZVANIČNO!

POTVRĐENO! Stručnjak sumnjivog morala menja Mihajlovića u Bolonji! (FOTO)

Nekadašnji član Barselone uskoro na promociji u Bolonji

Objavljeno: 11:41h

Brazilac Tijago Mota zvanično je izabran za naslednika Siniše Mihajlovića na klupi Bolonje.

Srpski strateg je klub vodio u dva navrata, a otkaz je usledio zbog loših rezultata na startu sezone.

To je potvrdio direktor Klaudio Fenuči koji je rekao da je ostalo samo da se dorade sitni detalji u ugovoru i da će Mota od ponedeljka biti na novoj funkciji.

Mota je u trenerske vode ušao 2018. godine u mlađim kategorijama PSŽ-a, a trenirao je još Đenovu i Speciju s kojom je prošle sezone beležio dobre rezultate.

Što se tiče igračke karijere, igrao je za Barselonu od 2001. do 2007. godine, zatim je prešao u Đenovu i Atletiko Madrid odakle se 2009. preselio Inter i tamo uzeo "tripletu." Od 20212. do 2018. nastupao je za PSŽ.

Kada je u pitanju Mota, pamte se one tvrdnje nekadašnjeg potpredsednika Barse Alfonsa Godala koji je 2017. javno priznao da je Brazilac pripadao klanu "kajpirinja" na Nou Kampu. Tačnije, njega su činili Ronaldinjo, Deko, Maksi Lopez i pomenuti Deko, a optuženi su da su često organizovali žurke na kojima su se opijali, ''družili'' sa pripadnicama lepšeg pola, ali su imali i lošu naviku da maltretiraju mlađe igrače.

Bolonja će u nedelju igrati svoj meč 6. kola Serije A protiv Fiorentine i tražiće svoju prvu pobedu u sezoni. Podsetimo, do sada su upisali tri remija i dva poraza.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.