FENOMENALNA LJUDSKA ODLUKA! Iz poštovanja prema Mihajloviću trener ne želi da preuzme Bolonju!
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

sjajan potez!

FENOMENALNA LJUDSKA ODLUKA! Iz poštovanja prema Mihajloviću trener ne želi da preuzme Bolonju!

Uprava kluba ostala je u šoku

Objavljeno: 14:04h

Pošto je fudbalski klub Bolonja doneo odluku o tome da Siniša Mihajlović neće više biti trener tog kluba, svi rukovodioci, složili su se da bi na klupu trebalo da sedne Roberto De Zerbi.

Međutim, on je tu ponudu odbio iz poštovanja prema srpskom stručnjaku. Sve je iznenadila odluka Roberto de Zerbia nakon što mu je ponuđeno mesto trenera kluba Bolonja.

1 / 3 Foto: Profimedia

Između De Zerbija i Mihajlovića ne postoji neki poseban odnos, naime njih dvojica se jedva poznaju, nisu prijatelji niti se viđaju čak ni kao poznanici. Mediji u Italiji komentarišu da je bivši trener Sasuola doneo ljudsku odluku. Jednostavno nije mogao da zameni trenera koji bije bitku mnogo veću od fudbalskih utakmica: onu protiv leukemije.

De Zerbi je u februaru ove godine, nakon što je došlo do konflikta u Ukrajini, ostao u Kijevu gde je bio trener Šahtjora rekavši svojim saradnicima:

- Ja ostajem ovde, neću napustiti moje igrače - što je i učinio ostavši u hotelu sa vojnicima unutra i bombama napolju. Sada je ponovo ostao dosledan sebi.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.