Grof otkrio još koliko pojačanja Zvezda mora da dovede: Jedan igrač može da pakuje kofere! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Biće zanimljivo!

Grof otkrio još koliko pojačanja Zvezda mora da dovede: Jedan igrač može da pakuje kofere! (VIDEO)

Sada ostaje samo da čekamo kraj prelaznog roka da vidimo bilans veoma važnog perioda u crveno-belom taboru
Objavljeno:

Ipak, neki drugi "klinci" jesu se nametnuli i to potvrđuje sledeća Božovićeva izjava...

ZVEZDA RAZVALILA LOKALCE: Pojačanja na turbo pogon, ali genijalnost crveno-belih klinaca će se tek prepričavati! (VIDEO)

- Trenirali smo, odradili smo ono što je i trebalo da odradimo. Imali smo dve utakmice protiv protivnika koji su pogodni za ovaj deo priprema. Proverili smo neke igrače, pre svega mlade. Videli smo šta ko može, i uglavnom mislim da je bilo kako treba. Što se tiče igrača koji su stigli u ovom prelaznom roku, još uvek je rano donositi sud. Ali, mislim da će biti prava pojačanja. Mladi igrači su pokazali da poseduju izvanredan kvalitet, ali to smo i znali. Mogu da kažem da Zvezda ima nekoliko mladih igrača koji mnogo obećavaju - obradovao je Grof Delije.

Ove zime, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Blažo Raosavljević i trener Božović angažovali su Milana Pavkova (Radnički Niš, napad, 22 godine), Abrahama Frimponga (Napredak, odbrana, 23), Milana Senića (Nojsterlic, levo krilo, 19), Srđana Vujakliju (Borac Čačak, napad, 28), Nemanju Milića (Spartak, desno krilo, 26), a sa pozajmica su vraćeni Vladimir Jovović (Napredak, vezni red, 22) i Adam Mičel (OFK Beograd, odbrana, 20).

BONUS VIDEO: Igrali smo stoni tenis sa Karakaševićem, a on je koristio samo slabu ruku!

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.