Propast srpskog fudbala nikad nije bila bliža: Evo i ZABRINJAVAJUĆEG dokaza za takvu tvrdnju! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić/Dado Đilas/Fonet

Roditelji, sram vas bilo!

Propast srpskog fudbala nikad nije bila bliža: Evo i ZABRINJAVAJUĆEG dokaza za takvu tvrdnju! (FOTO)

Ustao sam iz kreveta, srećan i spreman za nove radne pobede, ali kada sam prošao pored lokalnog fudbalskog terenčeta, video sam nešto što me je jako, jako zabolelo
Objavljeno:

Kao što sam već napisao, možete da vidite teren na kome je snežni pokrivač gotovo lepši od staze u Garmišpartenkirhenu, a to NIKADA RANIJE nije bilo tako...

Nama je, ponavljam, dovoljno bilo i jedno popodne kako bismo potpuno razvalili i sneg i onaj led ispod njega, prvenstveno zbog korišćenja kopački, ali i velikog broja bliskih susreta sa podlogom.

foto: Espreso.co.rs

Ko to danas radi? Da li je moguće, dragi roditelji, da ne umete da podsetite svoju decu na ono u čemu ste svi vi uživali kada ste bili njihovih godina? Da li je moguće da vam je draže da gledate one užasne serije na FOX Life-u ili nekim od drugih trovačkih kanala nego da izađete napolje i pokažete svom detetu da i ono može da bude Đanluiđi Bufon ili Iker Kasiljas kada se baci koliko je dugačko u mekani snežni dušek?

Publika odlepila posle izjave hrvatske heroine! J**** sve i svakog ko ti kaže da ne možeš! (VIDEO)

Da li ste vi, bre, realni? Koliko će kilograma imati vaša deca? A, ono što je za našu današnju temu još važnije, ko će biti budući reprezentativci ove zemlje ako baš nijedan klinac nije osetio potrebu da se iskrade sa poslednja dva časa i sa najboljim drugarom šutira slobodnjake dok se apsolutno svaki ud na telu ne zamrzne?

Mnogi treneri starijeg kova mogu se čuti kako u poput papagaja ponavljaju:

foto: Espreso.co.rs

- U naše vreme, deca su bežala sa poslednjih časova kako bi išla sa drugarima na terene svog omiljenog sporta, ne razmišljajući o hladnoći, toploti, niti bilo čemu drugom osim postizanju poena. Tada deca nisu bila ovoliko bolešljiva, nisu bila pod stalnim patronatom prezabrinutih, a veoma lenjih roditelja. Nisu živela sterilni život kakav danas vode!

I, još jedno pitanje za kraj, kada je već ceo tekst pisan u tom maniru... Dragi roditelji, znate li koliki broj dece mojih godina sa Novog Beograda trenutno igra fudbal profesionalno ili poluprofesionalno? Dvojica... Nećemo ih imenovati ovom prilikom, iako ih svi znate.

Da li ovo znači da je gotovo? Bane Ivanović ima ozbiljnu ponudu iz Premijer lige! (VIDEO)

A, da podsetim, nas je na terenu bilo minimum 20, dok ovih novih klinaca nema ni trojica.

Sami izvucite zaključak, ja sam se sada previše iznervirao da bih dalje komentarisao!

BONUS VIDEO: Igrali smo stoni tenis sa Karakaševićem, a on je koristio samo slabu ruku!

(Aleksa Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.