NIKOLIĆ HVALI PARTIZANOVOG ASA! Kada ne daje golove, ljut je na ceo svet! Kada ih daje, srećan je pet dana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Sjajna izjava!

NIKOLIĆ HVALI PARTIZANOVOG ASA! Kada ne daje golove, ljut je na ceo svet! Kada ih daje, srećan je pet dana! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je, naravno, Uroš Đurđević koji je postigao het-trik u pripremnoj utakmici u Sloveniji
Objavljeno: 11:54h

Ekipi su se priključili i Valeri Božinov (koji je zbog lakše operacije ostao u Beogradu), levi bek Mohamed el Monir, ali i Nemanja Miletić, koji je fantastičnom igrom protiv Kopra pokazao da El Moniru neće biti lako da se izbori za mesto u prvom timu.

- Pa, to je odlično, to je Partizan! Da je sreća da na svim pozicijama imam po 2-3 što bolja, najbolja igrača, da možemo da ih rotiramo, koristimo, da se takmiče između sebe. To je, koliko ja pamtim, uvek bilo u Partizanu. Ja želim da na svakoj poziciji imam što više dobrih igrača, a ne samo da popunjavamo broj - rekao je trener crno-belih.

Nikolić, koji je radio u ljubljanskoj Olimpiji, stekao je i veliki bropj prijatelja u Sloveniji, uključujući i ugostitelje, pa je tako vodio ceo tim i saradnike u stručnom štabu, na večeru u restoran u Portorožu, čiji je vlasnik njegov prijatelj.

Foto galeriju sa tog događaja možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.