ZVEZDA PREDSTAVILA MILOJEVIĆA, PRIČAO O OHIJU, ALI PRVO O STANKOVIĆU: Hvala Dejanu na 3 bitne stvari!
Miloš Milojević, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

odmah u vatru

ZVEZDA PREDSTAVILA MILOJEVIĆA, PRIČAO O OHIJU, ALI PRVO O STANKOVIĆU: Hvala Dejanu na 3 bitne stvari!

Novog šefa struke crveno-belih već večeras očekuje prvi ispit protiv Javora koji gostuje na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30 časova

Objavljeno: 13:43h

Novi trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, predstavljen je danas u Ljutice Bogdana, a na startu obraćanja zahvalio se sada već bivšem strategu crveno-belima Dejanu Stankoviću.

- Moram da se zahvalim Dejanu na tri bitne stvari za mene. Prva stvar kada me je doveo ovde i predstavio srpskoj javnosti i Balkanu. Kada je ljudski razumeo, kada je shvatio da želim da budem glavni trener. I na kraju, kada je on tu bio sa rukovodstvom, dao blagoslov da me pozovu. Za mene je poziv bio čast, ponosan sam što sam ovde, trenutak ne mogu da biram. Neki kažu težak je, ali imamo +7, imamo utakmicu večeras i znamo koja je odgovornost. Pokušaćemo da se takmičimo sa svima, da u našoj ligi dominiramo kao što smo radili.

1 / 6 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Milojevića očekuje zadatak u Ligi Evrope i prvenstvu Srbije.

- Generalni direktor je rekao da liči na Ligu šampiona. Da, mi smo hteli da budemo u Ligi šampiona, tako da ne sme da se ustupi niti jedan korak bez obzira kakva je grupa. Neće biti lako, ali znajući sebe, ništa nisam postigao lako, tako da ne očekujem lagane utakmice ni u prvenstvu, ni u grupnoj fazi Lige Evrope. Poznajem momke, da ne verujem u taj kvalitet, ne bih bio ovde.

TERZIĆ OTKRIO: Stanković zamolio da ga ne nagovaramo da ostane!

Na pitanje šta će biti sa Ohijem Omoidžuanfom i da li planira dovođenje desnog beka i zadnjeg veznog, Milojević je odgovorio da želi polako da sagleda šta su mu mogućnosti.

- Na ta pitanja moram malo da sačekam, bio sam fokusiran na meč protiv Javora. Malo smo to prošli, sportski sektor, skauting i sportska služba rade na tom pitanju. Ne volim da donosim odluke u panici. Igračkim kadrom sam prezadovoljan, a da li postoji mesta za napredak? Uvek. Treba biti realan i sagledati mogućnosti. Igrači moraju da shvate da je svaki početak težak, da moraju oni meni da pokažu da žele da igraju, više nego što ja želim da im dam šansu. Bolje je nekada ne reagovati prebrzo. Ohi je naš napadač, svi dok su tu kod nas, računam na sve. Ako dođe neka ponuda koju klub ne može da odbije, to je već stvar kluba, nije mene - zaključio je Milojević.

Novog šefa struke crveno-belih već večeras očekuje prvi ispit protiv Javora koji gostuje na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30 časova u sklopu osmog kola Superlige Srbije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.