TERZIĆ OTKRIO: Stanković zamolio da ga NE NAGOVARAMO da ostane!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

'otišao kao pobednik'

TERZIĆ OTKRIO: Stanković zamolio da ga NE NAGOVARAMO da ostane!

Nije imao dilemu o Dekijevom nasledniku

Objavljeno: 14:05h

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" održala promociju novog šefa stručnog štaba, Miloša Milojevića.

Javnosti ga je predstavio generalni direktor Zvezdan Terzić, ali je najpre govorio o njegovom prethodniku, Dejanu Stankoviću.

- Otišao je kao pobednik, nije uobičajeno da posle duple krune i grupne faze Lige Evrope, kao i sedam bodova u odnosu na 'večitog' rivala trener podnese neopozivu ostavku. Razmišljao je dva dana i juče došao hladne glave i zamolio da ga ne nagovaramo da ostane. Osvojene su dve duple krune i imamo veliku prednost u prvenstvu. Vrata će mu uvek biti otvorena i on je pre svega naš prijatelj i svih navijača Zvezde - rekao je Terzić i nastavio:

Dejan Stanković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Nismo imali dilemu, kontaktirali smo Miloša Milojevića s obzirom da smo ga dugo pripremali da u jednom trenutku preuzme kormilo Zvezde. Prošao je sve selekcije Zvezde, radio je kod Stankovića u stručnom štabu, poznaje igrače i svlačionicu i najmanje vremena će mu biti potrebno da se adaptira. On je mlad trener, krajem septembra puni 40, ali već 10 godina radi kao trener i spremao je sebe za ovu veliku scenu. Čim smo ga nazvali, rekao je "spreman sam" i nije imao zareza, uhvatio je prvi avion i došao.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Ciljevi Zvezde su jasni, to mu je predočeno, prihvatio je to sa uverenjem da ne dovodi u pitanje osvajanje šampionske titule, te učešće u Ligi šampiona - zaključio je Zvezdan Terzić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.