"IGRAĆE ON, ZNAM DA ĆE IGRATI!" - Stanković HLADAN KAO LED, ali smeta mu jedna stvar pred revanš sa Makabijem!
Dejan Stanković, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

zaboravni su

"IGRAĆE ON, ZNAM DA ĆE IGRATI!" - Stanković HLADAN KAO LED, ali smeta mu jedna stvar pred revanš sa Makabijem!

Niko nije nijednom pomenuo da smo ušli u grupnu fazu Lige Evrope, e ako je katastrofa to ako ne uđemo u Ligu šampiona - to je na klubu i navijačima da odluče - istakao je trener Crvene zvezde

Objavljeno: 11:48h

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, održao je konferenciju za medije pred revanš utakmicu sa Makabijem iz Haife u plej-ofu za Ligu šampiona.

Utakmica je na programu u utorak 23. avgusta s početkom u 21.000 na stadionu "Rajko Mitić" za koji je Stanković rekao da je velika uzdanica njegovog tima.

Osvrnuo se trener šampiona Srbije na pitanje izraleskog novinara "da li će biti katastrofa ukoliko se Zvezda ne plasira u grupnu fazu Lige šampiona".

Dejan Stanković, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: FK Crvena zvezda

- Ne znam na koju kartu igraju, ne znam na koju katastrofu misle. Zvezda je sigurno veći klub od Makabija i to za pedalj. Ja sam miran, totalno miran, bavim se fudbalom i spremanjem utakmice da budemo što bolje. Niko nije nijednom pomenuo da smo ušli u grupnu fazu Lige Evrope, e ako je katastrofa to ako ne uđemo u Ligu šampiona - to je na klubu i navijačima da odluče. Ja sam srećan što posle 22 godine imam priliku da igramo ovakvu utakmicu, to je bio Kajzerslautern, to je bila Barselona... Nisam mislio da ću ponovo dobiti šansu da igram takvu utakmicu kao što će biti ova sutra - istakao je Stanković, a nastavio odgovorom na pitanje da li je ubeđen u prolaz dalje.

- Pitanje je malo čudno, u svaku utakmicu ulazim ubeđen da ću pobediti. Imamo sve karte u svojim rukama da prođemo i uđemo u Ligu šampiona.

Dvostruki strelac iz Haife, Francdi Pjero, nije odradio trening u Beogradu, ali je Stanković uveren da će i on biti na terenu.

- Ma, igraće on sigurno. Znam da će igrati - zaključio je Stanković.

Francdi Pjero, FK Makabi Haifa
foto: EPA/ Panagiotis Moschandreou

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.