Zvezdin zlatni Orlić vraćen s priprema, ali je odbio transfer!
Foto: FK Crvena zvezda

Nisu hteli ni obeštećenje

Zvezdin zlatni Orlić vraćen s priprema, ali je odbio transfer!

Teškom mukom sam došao do dresa Zvezde da bih tako lako odustao, poruka je mladog fudbalera
Objavljeno: 11:36h

- Pozvali su me ljudi iz kluba da se vratim sa priprema iz Slovenije i rekli da su postigli dovor sa Radničkim, kao i da imam mogućnost raskida ugovora. Hvala Nišlijama na ponudi, ali ja želim da ostanem član Crvene zvezde - poručio je Ilić, ali i dodao da je ipak spreman da ode na šestomesečnu pozajmicu.

- Zainteresovan sam da odigram šest meseci u Nišu, ali samo kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde, jer želim da se dobrim igrama preporučim klubu i da se od leta ozbiljnije računa na mene. Došao sam teškom mukom do njenog dresa da bih tako lako odustao.

foto: Fonet

Ono što je najbitnije za navijače crveno-belih jeste da u ugovoru o transferu Pavkova ne stoji izričito aneks da Ilić mora da ode u Niš, već da Zvezda neće tražiti nikakvu nadoknadu ukoliko Ilić bude bio saglasan da ode u Radnički, što se nije dogodilo.

To znači da Radnički neće dobiti ništa više od 300.000 evra za bivšeg napadača, ali možda dobije na šest meseci njegovu zamenu. Stefan Ilić je na Marakanu stigao prošlog leta, ali je odigrao tek desetak minuta i to u poslednjem meču jesenjeg dela sezone protiv Radnika u Surdulici.

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.