Ispovest od koje suze kreću na oči: Emotivni Babunski teškim rečima opisao boravak u Zvezdi! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

nije štedeo

Ispovest od koje suze kreću na oči: Emotivni Babunski teškim rečima opisao boravak u Zvezdi! (FOTO)

- Od svih igrača koji su dolazili i odlazili u Januaru i Junu 2016, mislim da sam jedini koji nije dobio pravu šansu da zaigra
Objavljeno: 21:42h

Šta je to što ima Crvena Zvezda što još uvek postoji I kada je situacija jednog igrača tako bespomoćna a produžava i dalje ljubav prema klubu..? Ima vas. Vaš duh. Vašu neiscrpnu ljubav i odanost.

Neverovatna je podrška koju sam primio sa vaše strane i pored toga što nisam imao puno šansi da participiram na terenu.

Hoću da znate da moja prva opcija do zadnje sekunde uvek je bila da ostanem ovde kako bih vratio mojom igrom vaše poverenje koje ste mi dali. Zadnji period ste bili jedini moj kiseonik. Ali klub nije uradio NIJEDAN napor kako bih ostao... Šteta, siguran sam da bi uradili zajedno velike stvari, i to ne samo na terenu... Zvezda je veliki klub i ima ogroman potencijal da bude još veći.

Veliko Hvala svima koji ste skoro svaki dan pisali poruke za podršku moje situacije... Hvala svima koji ste mi rekli da ne idete više na stadion zato što ja nisam na terenu, ali vas Molim da promenite odluku i vratite se ponovo da bodrite moje saigrače zato što mnogi od njih igraju zbog vas.

Hvala trenerima mlađih kategorija I ekipa iz Srbije koji su mi takođe pisali. Hvala svim mojim saigračima koji su mi omogučili da se osećam fenomenalno od prvog dana. Ovo je jedno iskustvo koje me je obilato obogatilo i nikada ga neću zaboraviti.

Hvala Zvezdo!!!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.