Oglasio se FSS zbog Sindikata fudbalera i to veoma oštrim odgovorom Poledici!
Foto: Filip Plavčić

sukob je nastavljen

Oglasio se FSS zbog Sindikata fudbalera i to veoma oštrim odgovorom Poledici!

Kažu da predsednik Sindikata fudbalera Nezavisnost štiti samo lični interes
Objavljeno: 16:43h
foto: Dragan Kadić

- Govorimo o istraživanjima koja nigde u svetu, tako ni ovde u Srbiji, ne mogu da imaju status zvaničnog dokumenta sa relevantnim podacima. A, Poledica je to predstavio zdravo za gotovo sa jasnom namerom destabilizacije i urušavanja svega u našem fudbalu - kazao je Milanović.

Funkcioner Fudbalskog saveza Srbije je naveo da su sve promene Pravilnika i broja članova Arbitražnog suda urađenje "u cilju poboljšanja rada i efikasnosti" u procesu donošenja odluka.

foto: Aleksandar Koković

- Ali, Poledici to ne odgovara isključivo zbog njegovih privatnih interesa. Sve izmene su urađene u skladu sa normama i uz konsultacije sa UEFA i FIFA, ali čovek kome nije odgovarao nijedan predsednik FSS zbog načina na koji funkcioniše, a to su pritisci i vrsta ucene i reketiranja, služi se obmanama koje idu samo na štetu srpskog fudbala - rekao je Milanović.

Istraživanja FIFPro-a o situaciji u srpskom fudbalu i preporuka da igrači ne idu u Srbiju izazvali su mnogo bure. Milanović je rekao da Poledica "tako funkcioniše" i da pritiscima, ucenama i reketiranjem radi isključivo za svoj interes.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.