Oglasio se FSS zbog Sindikata fudbalera i to veoma oštrim odgovorom Poledici!
Foto: Filip Plavčić

sukob je nastavljen

Oglasio se FSS zbog Sindikata fudbalera i to veoma oštrim odgovorom Poledici!

Kažu da predsednik Sindikata fudbalera Nezavisnost štiti samo lični interes
Objavljeno: 16:43h

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica štiti isključivo lični interes. Ovo tvrdi član Odbora za hitna pitanja FSS Goran Milanović, dodajući da je izveštaj FIFPro-a predstavljen "zdravo za gotovo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Poledica glumi sindikalnog lidera kako bi zaštitio lični interes. Žali se na izbor članova novog Arbitražnog suda i ističe kako u tom telu sada nema lični uticaj, a zaboravlja na činjenicu da ako je Arbitražni sud nezavisno telo, kao što jeste, onda niko i ne treba da ima uticaja na rad istog - rekao je Milanović.

foto: Dado Đilas

Svetski sindikat profesionalnih fudbalera upozorio je u sredu igrače da ne potpisuju ugovore sa klubovima iz Srbije, označivši zemlju kao okuženje bez zakona i saopštio da stvari postaju još gore. Takođe, FIFPro je naveo da FSS uklanja predstavnike igrača iz tela koja su ovlašćena da rešavaju sporove sa klubovima.

Milanović je kao krivca označio Poledicu, za koga je rekao da radi "na štetu srpskog klupskog fudbala pod izgovorom zaštite interesa igrača, a da je njegov interes "bio i ostao samo lični".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.