ŠOK NA MARAKANI! Crvena zvezda ostala bez KAPITALNOG pojačanja?!
Marakana, Foto: Espreso/ Miloš Dreković

potpuno neočekivano!

ŠOK NA MARAKANI! Crvena zvezda ostala bez KAPITALNOG pojačanja?!

Šampion Srbije će po svemu sudeći morati da se okrene jeftinijim rešenjima

Objavljeno: 10:18h

Crvena zvezda će, najverovatnije, morati da se okrene alternativnim rešenjima kada je u pitanju pojačanje na poziciji napadača.

Više od dva meseca crveno-beli su stezali obruč oko centarfora Sočija Matea Kasijere, ali poslednje informacije iz Rusije i Kolumbije nisu nimalo obećavajuće kada je reč o srpskom šampionu.

Pored River Plejta u igru je ušao i klub koga Crvena zvezda teško da može finansijski da isprati. Ruski Zenit poslao je konkretnu ponudu na adresu bivšeg člana Ajaksa i pokazao spremnost da ga privuče u Sankt Peterburg platom od dva miliona evra neto. Jasno je da u toj trci Crvena zvezda nema velike šanse. I da je prosto u ovom trenutku Mateo Kasijera preveliki zalogaj za crveno-bele, iako su u jednom trenutku postojali pozitivni signali.

Crvena zvezda je želela da pomeri sve finansijske granice kada je u pitanju napadač koji je u ruskom prvenstvu postigao 14 golova i upisao šest asistencija. Bili su spremni odgovorni iz Ljutice Bogdana da Kasijeru učine najplaćenijim igračem u rosteru Dejana Stankovića, sa godišnjim primanjima od blizu miliona evre (uz adekvatne bonuse). Bili su spremni da rizikuju i reakciju u svlačionici, jer su ubeđeni da bi Kasijera predstavljao kapitalno pojačanje u napadu na Ligu šampiona.

Međutim, Kasijera i njegovi agenti su prethodnih dana počeli da izbegavaju direktne razgovore, pod izgovorom da imaju previše privatnih obaveza. Istina, Mateo Kasijera se ženio prethodne sedmice, ali je izostanak konačnog odgovora bio jasan signal za čelnike Crvene zvezde da od posle nema ništa.

Uvek može da dođe do zaokreta, s obzirom da Crvena zvezda, za razliku od Zenita, Kasijeri može da ponudi evropsko iskustvo. Međutim, na Marakani su se već okrenuli alternativnim rešenjima kako bi do polaska u Sloveniju rešili jedno od gorućih pitanja – novog napadača drugačijih karakteristika od Ohija i Pavkova.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.