OGROMNA TRAGEDIJA: Iznenada preminuo Mladen Frančić!
Mladen Frančič hrvatski fudbaler i trener, Foto: printscreen/zoutube/sportske novosti

ŽIVEO JE ZA SPORT

OGROMNA TRAGEDIJA: Iznenada preminuo Mladen Frančić!

1981. godine prestao je sa profesionalnim fudbalom, ali to ga nije odvojilo od ovog sporta jer je nastavio karijeru u trenerskom kadru

Objavljeno: 16:22h

Žalosna vest pogodila je hrvatski fudbal, jer je u 68. godini života preminula legenda Koprivničko-križevačke županije – Mladen Frančić.

ASANO NA METI KOMŠIJA? Hrvatski klub ga prati, a priznali su i da im je simpatičan!

Bivši hrvatski fudbaler rođen u Bjelovaru svoj je fudbalski put započeo u NK Čeliku iz Križevaca da bi potom u jesen 1974. stigao u Slaven Belupo, a u jednom je razdoblju karijere nosio i dres NK Lokomotive iz Koprivnice.

Po završetku igračke karijere nije ostavio svoju veliku ljubav već je nastavio s trenerskim poslom. Prvi posao dobio je kao trener mlađih kategorija u NK Slavenu iz Koprivnice (1976-1983), da bi potom diplomirao na Višoj trenerskoj školi u Zagrebu 1989. godine.

BIVŠI FUDBALER ŠIBENIKA DIVLJAO I PLJAČKAO NA ULICAMA KOLUMBIJE: Pri hapšenju pretio da će otvoriti paljbu!

U svojoj je bogatoj trenerskoj karijeri bio na klupi više nižerazrednih hrvatskih klubova, te svog Slaven Belupa u dva navrata (2001/2002. i 2012./2014). Radio je i u inostranstvu, a najveći uspeh ostvario je vodeći Fulad u Iranu, sa kojim je bio šampion 2005.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.