MATIJAŠEVIĆ POPIO KAFU SA NINKOVIĆEM: Vrata su mu širom otvorena, voleli bismo da ovde završi karijeru
Čukarički san! Ovo će podići kvalitet tima na viši nivo, Foto: FK Čukarički

To bi bio pun pogodak

MATIJAŠEVIĆ POPIO KAFU SA NINKOVIĆEM: Vrata su mu širom otvorena, voleli bismo da ovde završi karijeru

Čelnici Čukaričkog ambiciozno i samouvereno ulaze u sezonu

Objavljeno: 10:32h

Dres Brđana zadužili su iskusni Nikola Vujadinović iz niškog Radničkog i Đorđe Ivanović iz Olimpije, ali prema rečima direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića, klub se neće na tome zaustaviti.

- Ne odustajemo od svog puta i angažman iskusnih igrača poput Ivanovića i Vujadinovića nije znak da ćemo zapostaviti afirmaciju mladih fudbalera. Ekipe se pojačavaju i potrebno je da dovedemo adekvatne igrače kako bismo bili konkurentni - rekao je Matijašević.

ČUKA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA: Obećao napad na sam vrh Superlige!

Superligaš sa Banovog brda otkrio je planove u novoj sezoni, ali se osvrnuo na najave Vojvodine o borbi za titulu.

- Voleo bih da je više klubova koji ciljaju titulu i Novosađanima želim uspeh u ostvarenju ambicija. Naš cilj je Evropa. Priča se u našim redovima ambiciozno o Kupu Srbije, trener je optimista, ali ja bih bio zadovoljan da napravimo iskorak u odnosu na proteklu sezonu. Želim iskorak, to sam rekao i prethodne sezone. Obradovalo bi me i da Vojvodina ostvari najavljeno i uzme titulu, ali smatram da to nije realno pored Zvezde, pa čak i Partizana. Mnogo se timova bori za Ligu šampiona te im prepuštamo to, a mi ćemo svoj kvalitet i ambicije da pokažemo na terenu. Kerkez je sa prosečnim timom na Kipru osvojio kup i pravio razultate, uz to potencira agresivan i napadački fudbal što i mi želimo.

Vladimir Matijašević
foto: fkcukaricki.com

- Pet ili šest igrača će napustiti prvi tim, bilo da se radi o prodajama ili o pozajmicama. Šapić će ukoliko bude imao ponudu dobiti odrešene ruke, dok je za mlade neophodno da stigne dobra ponuda da bi otišli. Kada su u pitanju dolasci, uz Adžića očekujemo krilnog i veznog fudbalera, kao i eventualno napadača koji bi stigao tokom priprema. Na krilu dolazi igrač iz Gane, mladi fudbaler, dok je na poziciji centarfora prioritet stranac.

Sportski direktor Čukaričkog je demantovao glasine oko angažovanja Saše Marjanovića, ali i otkrio dokle se stiglo sa pregovorima oko Miloša Ninkovića koji je napustio Sidnej.

SKANDALČINA! Skinuo se go usred meča i postao zvezda dana - ovo ima samo u Srbiji! (VIDEO)

- Sa Sašom sam pričao pre mesec dana, ali nije bilo ponude. Što se Ninkovića tiče tu je, danas smo pili kafu. Ukoliko bude želeo da se priključi klubu vrata su mu širom otvorena. Voleli bismo da ovde završi karijeru, da li ove ili naredne sezone - istakao je Vladimir Matijašević.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.