VAŽNE VESTI IZ HUMSKE: Uprava Partizana nudi novi ugovor ključnom igraču!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

DOBRO POZNAJE KLUB I ZAHTEVE!

VAŽNE VESTI IZ HUMSKE: Uprava Partizana nudi novi ugovor ključnom igraču!

Nemanja Miletić je u tekućoj sezoni odigrao 28 mečeva u svim takmičenjima

Objavljeno: 13:14h

Golman Nemanja Stevanović i levi bek Slobodan Urošević su već produžili ugovore, na tom putu je i Bibras Natho, koga detalji dele od produžetka saradnje, a ukoliko sve bude po zamislima Partizana, u Humskoj će naredne sezone ostati i Nemanja Miletić.

Crno-beli nameravaju da ponude novi jednogodišnji ugovor centralnom defanzivcu, pošto mu aktuelni ističe 30.juna, saznaje Telegraf.

Pomenuta odluka je već “sazrela” u klubu iz Humske, koji namerava da izvrši određene promene, kako u celom timu, tako i u poslednjoj liniji (kako god da se okonča sezona), ali će Miletić, ukolliko se, naravno, saglasi sa uslovima nove ponude, biti deo odbrane i posle rekonstrukcije.

Iskusni fudbaler se vratio u Partizan prošlog leta, poslednjeg dana prelaznog roka i isprva je bila ideja da bude ispomoć, mahom sa klupe, Igoru Vujačiću i Siniši Saničaninu koji su smatrani nosiocima. Tako je i bilo u jesenjem delu sezone, međutim, od zimskih priprema i početkom proleća pomenuti dvojac je počeo sa oscilacijama u igri, pa je i Miletić dobijao sve više minuta na terenu da bi u minulih nekoliko kola praktično postao standardan u centralnom delu odbrane.

1 / 3 Foto: Starsport

S obzirom na činjenicu da je u Humskoj već odradio jedan trogodišnji mandat i to kao desni bek, iako je 2017. godine angažovan kao štoper, da dobro poznaje klub i zahteve, kao i da je značajno podigao formu u minulih mesec i po dana, plan je da fudbaleru ponudi nova saradnja i tako reši deo slagalice u odbrani za narednu takmičarsku godinu.

Napomenimo da je Nemanja Miletić u tekućoj sezoni odigrao 28 mečeva za Partizan u svim takmičenjima, a da je najbolju partiju za crno-bele pružio u nedavnom večitom derbiju, u kome je, zajedno sa kolegama iz poslednje linije, potpuno “zaključao” napadače Crvene zvezde.

Pored pomenutog produžetka ugovora sa Miletićem, crno-beli planiraju da izađu na tržište sa nekim igračima iz odbrambene linije, za koje interesovanja postoje već duže vreme, a shodno epilogu prodaje će zavisiti i angažovanje novih fudbalera, koji se uveliko skautiraju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.