TEŠKE REČI NA ABRAMOVIČEV RAČUN! Bivši vlasnik Kristal Palasa posebno istakao jednu negativnu stvar!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

napad na ruskog milijardera!

TEŠKE REČI NA ABRAMOVIČEV RAČUN! Bivši vlasnik Kristal Palasa posebno istakao jednu negativnu stvar!

Sajmon Džordan bio je na čelu londonskog kluba od 2000. do 2010. godine

Objavljeno: 10:55h

Roman Abramovič je jedna od najgorih stvari koja se dogodila engleskom fudbalu.

Sajmon Džordan, bivši vlasnik Kristal Palasa, jasno je stavio do znanja šta misli o ruskom milijarderu Romanu Abramoviču koji je posle ruskog napada na Ukrajinu odlučio da proda Čelsi. U jednom intervjuu Džordan se osvrnuo na pisanje o tome kako je Abramovič počeo sa evolucijom Premijer lige.

- Ljudi su to pripisivali ljudima poput Romana Abramoviča, ali, uz svo poštovanje, on je bio jedna od najgorih stvari koja je mogla da se desi engleskom fudbalu, rekao je Džordan i objasnio:

1 / 3 Foto: EPA/Anthony Anex

- Bili smo u usponu i pre njegovog dolaska. Premijer liga je bukvalno letela, televizijski distributeri su se nadmetali ko će baciti više para ispred nas.

Džordan je bio vlasnik Kristal Palasa od 2000. do 2010. godine, a posebno je istakao jednu negativnu stvar koju je Abramovič uradio.

- Definitivno je srušio „duopol“ koji su imali Mančester junajted i Arsenal, ali je promenio ceo fudbalski svet koji je postao finansijski neodrživ. Posle njega su došli novi vlasnici koji ne kupuju fudbalske klubove jer vole fudbal. Kupuju ih da bi imali socijalno osiguranje od političkog progona. Šta je Abramovič ostavio fudbalu? Čelsi definitivno jeste, ali generalno za fudbal u Engleskoj, mislim da je bio užasan - zaključio je Džordan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.