SALAH ZADOVOLJAN PLASMANOM U ČETVRTFINALOM: Svi žele da osvoje Ligu šampiona i Premijer ligu, idemo na oba trofeja!
Foto: EPA/Peter Powell

naravno

SALAH ZADOVOLJAN PLASMANOM U ČETVRTFINALOM: Svi žele da osvoje Ligu šampiona i Premijer ligu, idemo na oba trofeja!

Dva puta je pogađao stativu gola Intera pa je i to razlog što su "crveni" poraženi posle skoro godinu dana na svom stadionu

Objavljeno:

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona i pored poraza od Intera.

U revanšu na Enfildu, Italijani su slavili sa 1:0, ali kako je u prvom meču u Milanu bilo 2:0 za Engleze, dalje ide tim Jirgena Klopa.

Bio je to zanimljiv meč u kojem je Inter pokazao zube i da nije bilo isključenja Aleksisa Sančesa u 63. minutu, ko zna kako bi se sve završilo.

Mohamed Salah ove večeri nije obuo srećne golgeterske kopačke, dva puta je pogađao stativu gola Intera pa je i to razlog što su "crveni" poraženi posle skoro godinu dana na svom stadionu.

- Inter je težak tim za igru, uspeli smo da ih pobedimo u Italiji i najvažnije od svega je da smo se kvalifikovali za četvrtfinale. Dva puta sam pogodio stativu, u redu, možda ću na sledećem meču postići tri gola. Izgubili smo i možda će nam to dati dodatni vetar, ovo je dobar meč da se nauči iz njega. Svi žele da osvoje Ligu šampiona i Premijer ligu, borićemo se za oba trofeja, videćemo šta će biti - rekao je napadač Liverpula po završetku meča.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.