JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA NJIH! I oni su bili superstarovi u NBA, ali nisu zaboravljali otadžbinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters/Dado Đilas/Profimedia

BUDI I TI LEGENDA

JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA NJIH! I oni su bili superstarovi u NBA, ali nisu zaboravljali otadžbinu! (FOTO) (VIDEO)

Samo na srpskom košarkašu je da odluči da li će igrati za Srbiju ili neće na Eurobasketu 2017. godine
Objavljeno:
foto: Dado Đilas

Sa druge strane, osim takvih zahteva koje klub stavlja pred njega i zbog čega mu dodeljuje ličnog trenera koji će boraviti sa njim u Srbiji i paziti na njega, pred Jokićem je još jedan rascep, a to je da mora da potpiše novi ugovor po kome će možda postati i najplaćeniji igrač ekipe, jer do sada je igrao za minimalac.

I u takvom slučaju logično je da klub želi da sačuva svoju "zlatnu koku" što više, međutim...

NBA klubovi ne mogu da zabrane igračima da igraju za svoje reprezentacije! To je rekao i Košarkaški savez Srbije u svom saopštenju!

JOKIĆU NIKO NE MOŽE DA ZABRANI DA IGRA ZA SRBIJU! Oglasio se Saša Danilović OŠTRIM saopštenjem!

Oni mogu da sugerišu, da savetuju, za to su se dogovorili sa FIBA i dobijaju osiguranje od nacionalnih saveza u slučaju povreda njihovi košarkaša, a na samim igračima je da odluče da li će igrati ili ne?

foto: Fonetap

E sada, kada smo kod toga, iako je rano još govoriti o Nikoli kao velikoj NBA zvezdi, a još ranije kao velikom igraču, ali svakako možemo pričati da je budućnost NBA i svetske košarke, ne možemo da ne izvučemo određena poređenja.

I to poređenja sa verovatno tri najbolja evropska košarkaša u NBA u 21. veku, uz naše Divca i Stojakovića, a to su Dirk Novicki, Pau Gasol i Toni Parker.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.