JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA NJIH! I oni su bili superstarovi u NBA, ali nisu zaboravljali otadžbinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters/Dado Đilas/Profimedia

BUDI I TI LEGENDA

JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA NJIH! I oni su bili superstarovi u NBA, ali nisu zaboravljali otadžbinu! (FOTO) (VIDEO)

Samo na srpskom košarkašu je da odluči da li će igrati za Srbiju ili neće na Eurobasketu 2017. godine
Objavljeno:

Srbija strepi! Srbija se nada! Srbija iščekuje! Čeka se na Nikolu Jokića i njegovu konačnu odluku da li će igrati za košarkašku reprezentaciju predstojećeg leta na Eurobasketu.

Pitanje da li će dobiti poziv od selektora Aleksandra Saše Đorđevića se ne postavlja, jer kako ne zvati u tim novu NBA zvezdu, igrača koji je u trci za nagradu za košarkaša koji je najviše napredovao i koji je očarao Ameriku i svet svojim igrama u dresu Denvera ove sezone.

KATASTROFA ZA SRBIJU! Toga smo se svi bojali! Iz Amerike stiže informacija ravna kataklizmi! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Zaledili su se svi ljubitelji košarke u Srbiji i navijači nakon što je njegov menadžer saopštio da klub verovatno neće dozvoliti njegovom štićeniku da predstojećeg leta igra za nacionalni tim, a nakon toga se oglasio i sam košarkaš koji još nije doneo konačnu odluku.

SRBIJA STREPI: Ovo je prva Jokićeva izjava u vezi igranja za reprezentaciju na Eurobasketu! (VIDEO)

- Iskreno, pre svega želim da se odmorim i jedva čekam da stignem kući, da se opustim i uživam sa porodicom. Naravno, želim da radim na sebi i održavaću formu za izazove koji me očekuju. Ako se ne varam, jedan od kondicionih trenera doći će kod mene u Srbiju ovog leta na dva nedelje, a možda i više. U avgustu ću se vratiti u Kolorado. U stvari, ne znam još zbog reprezentacije moje zemlje. Moram dobro da razmislim o svemu. Videćemo - rekao je Jokić.

Opšte je poznato da NBA klubovi ne gledaju nimalo blagonaklono na to da njihovi igrači nastupaju za nacionalne timove, rizikujući povrede, a naročito na za njih nebitnim takmičenjima kao što je Evropsko prvenstvo koje se igra leto posle Olimpijskih igara.

Od "Džokera" Nagetsi očekuju da sledeće sezone predvodi tim, bude lider i odvede ih u plej-of koji im je sada izmakao za dlaku i zato im je potreban potpuno spreman, zdrav, odmoran i još unapređen.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.