Čitav teniski svet želi da vidi ovo finale Australijan opena, osim dežurnog partibrejkera!
Foto: AP

Slažete li se s njim?

Čitav teniski svet želi da vidi ovo finale Australijan opena, osim dežurnog partibrejkera!

Moguće je da će ovom svojom izjavom izazvati gnev svih poklonika "belog sporta", a ne kao do sada navijača Novaka Đokovića
Objavljeno:

- Bilo bi lepo videti ih opet u finalu, ali bi isto tako bilo lepo videti Džona Lenona i Elvisa Prislija da pevaju zajedno. Međutim, to nije moguće. Njihovo rivalstvo nikada neće umreti, ali jedan meč neće to mnogo da promeni. Moram da kažem da bi bilo fantastično videti nova lica u finalu - rekao je Vilander i onda objasnio zašto.

foto: AP

- Ova dva igrača su odigrali sjajna finala i ne želimo da ponovo gledamo još jedno. Ja to ne želim. Potrebna su nam nova lica, teniseri koji nikada nisu bili u takvim situacija. Federer i Nadal su daleko od svojih najboljih dostignuća. Ako oni u svojim narednim mečevima misle na titulu, onda sigurno neće da pobede. Sada se svi pitaju da li Federer može da osvoji 17. Gren slem titulu i da li Rafa može da se vrati u svetski vrh ako pobedi na Australijan openu... Zato su nam potrebna nova lica koji ne igraju za titule, već zato što vole sport i vole da se takmiče.

Podsećamo da će Federer u polufinalu igrati protiv Stena Vavrinke, dok Nadala u četvrtfinalu očekuje duel protiv Miloša Raonića.

BONUS VIDEO: Pogledajte novu epizodu Espreso dizanja sa Dijanom!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.