OMILJENI PEVAČ HITNO PREBAČEN NA LEČENJE: Veoma LOŠE VESTI, PAKAO!
Foto: Profimedia

šok!

OMILJENI PEVAČ HITNO PREBAČEN NA LEČENJE: Veoma LOŠE VESTI, PAKAO!

U saopštenju objavljenom na njegovom Instagramu navodi se da je pozvan hitno lekar usled gušenja...

Objavljeno: 20:05h

Poznati rok muzičar (42) podvrgnut je "hitnom lečenju" zbog respiratorne infekcije, prenose mediji.

1 / 3 Foto: Profimedia

Zbog lečenja je bio prisiljen otkazati niz nastupa u Velikoj Britaniji sa svojim rok bendom "The Libertines". The Sun piše kako je naglo dobio visoku temperaturu i počeo gubiti dah. U saopštenju objavljenom na njegovom Instagramu navodi se da je brzo nakon toga pozvat lekar koji je zaključio da se radi o respiratornoj infekciji.

"Pozvat je lekar da proceni Piterovo stanje večeras nakon što je dobio visoku temperaturu i otežano disao. Srećom, test je negativan na COVID-19, ali mu je dijagnostifikovana respiratorna infekcija koja zahteva hitno lečenje. Nažalost, savetovali su mu da ni pod kojim uslovima ne nastupa večeras, što nije bila lako donesena odluka pa je ostao pod stalnim nadzorom lekara", pisalo je u objavi.

Frontmen grupe Libertines i Babyshambles udružio se s francuskim muzičarom Frédéricom Loom na albumu The Fantasy Life Of Poetry & Crime, koji bi trebao biti objavljen 18. mart. Najavili su i turneju po Velikoj Britaniji i Europi koja će započeti u Parizu 5. maja i završiti u Cambridgeu 20. maja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.