ŠERIFOVIĆKA I LUKAS ISHVALILI OVOG PEVAČA PRED IZBOR ZA PESMU EVROVIZIJE: Pevao na rođendanu Acinog sina!
Foto: Printscreen/pink

niste znali!

ŠERIFOVIĆKA I LUKAS ISHVALILI OVOG PEVAČA PRED IZBOR ZA PESMU EVROVIZIJE: Pevao na rođendanu Acinog sina!

Da li je on jedan od favorita?!

Objavljeno: 12:44h

Pred sam “Izbor za pesmu Evrovizije ‘22”, jedan takmičar privukao je pažnju jedine srpske pobednice na najprestižnijem muzičkom takmičenju Marija Šerifović retko izdvaja favorite, a sada je za mladog izvođača Igora Simića, koji će se 3. marta na “Izboru za pesmu Evrovizije‘22” predstaviti pesmom "To nisam ja", imala samo reči hvale.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/pink

Njih dvoje gostovali su zajedno u emisiji "Premijera- vikend Specijal" kada je Igor otpevao Marijinu pesmu "Nije ljubav to", pri tom je zamolivši da mu pomogne.

- Bojana i Tijana su me naterale na ovo i zato bih voleo da mi pomogneš. Imam tremu i toliko sam puta ove nedelje gađao ovo C, pa nisam siguran da li ću moći- kazao je pevač, kog je Marija ipak pohvalila:

1 / 2 Foto: Miloš Manojlović

- Bravo, Igore! Ja volim ovo što ovaj čovek radi i on to radi super. Ja mu želim sve najbolje na predstojećem takmičenju i to je moj stav- istakla je ona.

Pre Marije, Igora je ishvalio i Aca Lukas koji je ispričao zanimljivu anegdotu:

Aca Lukas
foto: Printscreen/pink

- Ako ikoga volim da slušam, volim da slušam njega i njegov bend. Oni su mi pevali sinu na 18. rođendanu, na proslavi godišnjice mature mi je isto pevao. Došao sam sat vremena pre snimanja, ali nije problem, bar sam se naslušao lepe muzike- kazao je Aca koji je najavio svoju pobedu 5. marta na "Izboru za pesmu Evrovizije", a Igor mu je odgovorio da se vide u polufinalu 3. marta.

Bonus video:

03:34

Aca Lukas otkrio da ga je Saša Mirković nagovorio da se prijavi za Beoviziju! Razlog je fantastičan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.