SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ni oni se ne sećaju

SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)

Prošlost se ponekada vrati da proganja, a njihova se nalazi na jutjubu
Objavljeno:

Dok se nije pojavila na Grand sceni život je provodila u svom rodnom selu Četerežu. Imala je jako težak život. Kada je imala 18 godina, majka joj je preminula od teške bolesti, pa je sav teret zarađivanja za školovanje i porodicu pao na nju.

Posle nekoliko godina Rada se prijavila za audiciju Zvezde Granda. Prvi put nije imala sreće, ali drugi put je svojim glasom očarala žiri. Čim je počelo takmičenje Zvezde Granda isticala se najbolje što je mogla, odgovarala na sva neprijatna pitanja i tako došla do finala.

Jovana Pajić je još jedna mlada zvezda i muzički talent, a koja se dokazala nakon takmičenja u Zvezdama Granda.

Nije trebalo mnogo vremena da prođe i da se prijavi za poznato takmičenje na kojem je završila na petom mestu. Osim šta peva Jovana se oprobala u još jednom rijaliti šou baš kao i ostale zvezde. „Farma“ je za nju bila jedno veliko iskustvo.

Niko od članova porodice Tanje Savić nije se bavio muzikom Tanju to nije sprečilo da se oproba u pevanju.

Roditelji su je nagovorili da se takmiči u poznatom šou „Zvezde Granda“, a učestvovala je i na drugim takmičenjima gde je osvajala barem neku od prve tri nagrade. Upisala je Trgovačku školu, ali je brzo primetila da to nije ono šta ona želi i počela je da nastupa sa bendom „Kalipso“. Iako je pevala u bendu prijavila se i za Zvezde Granda i tamo osvojila treće mesto.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.