SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ni oni se ne sećaju

SADA SU VELIKE FACE I ZARAĐUJU BRDO LOVE: Ovako su se poznati pevači znojili na audicijama! (VIDEO)

Prošlost se ponekada vrati da proganja, a njihova se nalazi na jutjubu
Objavljeno:

Njima je želja bila da jednoga dana budu poznati, da svojim glasom zarađuju velike pare, ali do ostvarenja sna bilo je potrebno mnogo rada i truda.

Kada je Saša Popović pokrenuo emisiju "Zvezde Granda" mnogi su videli upravo tu svoju šansu da se probiju, da postanu zvezde i ostvare sve svoje snove.

Nekima je to i uspelo, jer ova emisija traje već 12 godina!

Sada do nekih od učesnika prvih sezona emisije ne možete ni da dođete, karte za njihove nastupe rasprodate su danima pred nastup, a kada su zakoračili u svet estrade bili su samo uplašena deca.

Pronašli smo snimke nekih od njih dok su se znojili pred žirijem i prvi put pred kamerama pustili glas. Svako s vremena na vreme treba da se seti svojih početaka...

Indi Aradinović je posle pesme "Ekspresno", ekspresno i postala zvezda i dobila svoje mesto na estradi. Učestvovala je i u rijalitiju "Farma" 2008 godine, a često je menjala svoj izgled da ponekada ljudi nisu ni mogli da je prepoznaju.

Sada je malo sa estrade izgurala njena sestra Edita koja peva u grupi "Ministarke", a retko ko se seća njenog prvog nastupa u Zvezdama Granda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.