AUU! O RONALDOVOJ ŽENI PORODICA MISLI SVE NAJGORE: Fudbaleru poručili da je ONA ZLO!
Georgina Rodrigez, Foto: Printscreen/Instagram

sujeta

AUU! O RONALDOVOJ ŽENI PORODICA MISLI SVE NAJGORE: Fudbaleru poručili da je ONA ZLO!

Ronaldo se ne obazire se na komentare, žena ga prati u stopu

Objavljeno:

Najpoznatiji fudbaler Kristijan Ronaldo i manekenka Georgina Rodrigez, uživaju svojoj idili, čekaju blizance, ali porodica od manekene nije bas oduševljena Kristijanovim izborom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/cristiano

Georgina Rodrigez svoj život i put do slave upakovala je u mini seriju ,, Ja sam Georgina'' koja se od 27. januara 2022. godine emituje na ''Netfliksu''.

Porodica trenutno jedne od najpoznatijih žena na svetu, tvrdi kako je ona loša i čisto zlo. Njen stric Hesus Ernandes tvrdi kako im je okrenula leđa od kako je upoznala Kristijana Ronalda.

Hesus je izjavio :„Sramoti nas i verovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona. Nikada joj ništa nisam tražio, a ja sam brinuo o njoj i njenoj sestri kako bi im obezbedio pristojan život. Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput.''

Vidno ražočaran, poručio je Ronaldu da ima zlo pored sebe i da mu se javi ako hoće da sazna neke bitne informacije o njoj.

Polusestra Georgine, Patricija Rodrigez, takođe nije krila razočarenje. Kako tvrdi zamolila je svoju sestru, da Ronaldo potpiše dres njenom sinu za rođendan, ali je ona samo ignorisala i rekla da ne želi, jer su na odmoru.

Ovaj par je nerazdvojan, Georgina svog dragog prati svuda u stopu, i koliko vidimo ne obaziru se na komentare njene porodice. Par ove godine ponovo čeka prinovu.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.