ISPLIVALI PRIVATNI DETALJI - GEORGINA POTVRDILA RONALDOVE REČI!
Georgina Rodrigez, Foto: Profimedia

PORODICA RONALDO

ISPLIVALI PRIVATNI DETALJI - GEORGINA POTVRDILA RONALDOVE REČI!

Verenica Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez nalazi se već nekoliko sedmica u centru pažnje nakon što je Netfliks počeo da prikazuje dokumentarac o njenom životu.

Objavljeno:

Za Georginu Rodrigez smo saznali kada je počela da se zabavlja sa Kristijanom Ronaldom. Ona se nalazi se već nekoliko sedmica u centru pažnje nakon što je Netfliks počeo da prikazuje dokumentarac o njenom životu.

1 / 9 Foto: Profimedia

Ona i Ronaldo imaju jedno zajedničko dete, ali uskoro očekuju blizance. Takođe, Ronaldo ima još troje dece koje je dobio zahvaljujući surogat majkama, a on i Georgina ih zajedno odgajaju.

Ronaldo se našao nedavno u centru pažnje kada je izjavio da svom sinu Kristianu Junioru (12) ne želi da kupi mobilnitelefon iako on to traži već godinama.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Istina je da u kući nismo oni tipični roditelji koji daju deci mobilne, tablete ili računare da ih zabave. Mi smo upravo suprotni od toga. Uvek su u igru uključeni papir i olovka i razne društvene igre. Crtamo i volimo dosta da plešemo", rekla je Georgina i nastavila.

"Kada je tehnologija u pitanju užasna sam u tome i ne ide mi od ruke jer nemam stpljenja i vremena da se bavim time. Crtane filmove gledaju jedino onda kada ne možemo baš da ih smirimo".

Espeso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.