UPRAVO SAOPŠTENO ŠTA SE DEŠAVA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Umešana u ŠOK PREVARU, hitna reakcija! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

neočekivano

UPRAVO SAOPŠTENO ŠTA SE DEŠAVA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Umešana u ŠOK PREVARU, hitna reakcija! (FOTO)

U sekundi se sve preokrenulo!

Objavljeno: 14:50h

Dragana Mirković dugi niz godina važi za jednu od najpopularnijih pevačica, a njeno priznanje da nikada nije želela da se bavi muzikom, šokiralo je sve.

Dragana je aktivna na društvenim mrežama, a danas se oglasila na svom Instagramu i otkrila da su njeno ime iskoristili za prevaru.

Podsećanja radi, nedavno je čuvena pevačica je izvojevala pobedu, posle mnogo dana borbe i želje da se njen rad i trud prepoznaju širom sveta.

Pobedu je ni manje ni više izvojevala na sudu, nakon čega se i oglasila na društvenim mrežama.

Dragana Mirković
foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Naime, pravda je konačno pobedila, pa je Dragani zakonskim putem vraćen njen zvanični Jutjub kanal, povodom čega se pohvalila na Instagramu.

- Pravda je spora, ali dostižna. Zakonskim putem mi je vraćen zvanični Jutjub kanal, pa nastavljamo druženje i na toj platformi i slušamo - napisala je oduševljeno Dragana Mirković.

Dragana Mirković
foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Uprkos tome, pevačica je imala još jedan problem. Kako je navela, objavljena je navodna njena tajna mršavljenja.

- Laž! Prijavljeno kao sajber kriminal - napisala je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Dragana Mirković
foto: Instagram

Podsetimo, kućna pomoćnica Dragane Mirković, koja je godinama radila u porodičnoj vili pevačice, u Beču, odlučila je da progovori i otkrila, kako se i dan danas seća ponašanja jedne od najvećih srpskih zvezda.Kako sama kaže, od jedne Dive, očekivala je da se u potpunosti oslanja na pomoć zaposlenih, međutim, Dragana ju je potpuno iznenadila:

- Toliko velika zvezda, koja sebi može sve da priušti, redovno je ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva prste da poližeš. Zna da spremi tradicionalna srpska jela, a ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna i posvećena. Ona nikoga ne gleda sa visine, iako bi mogla - otkriva kućna pomoćnica Dragane Mirković i dodaje:

- Mnogo mi je bilo žao kada sam prestala da radim za njih, ali sam morala zbog preseljenja. Moram ipak da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila i uvek nam je svima pomagala, ako bismo u životu naišli na problem.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:11

Evo kako se provodi Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.