TITULU MILIONERKE ZAMENIĆE MILIJARDERKA: Dragana i Toni u Egiptu sklopili ugovor,VRTOGLAVA LOVA počinje da se vrti!
Dragana Mirković, Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

biznis raste

TITULU MILIONERKE ZAMENIĆE MILIJARDERKA: Dragana i Toni u Egiptu sklopili ugovor,VRTOGLAVA LOVA počinje da se vrti!

Suprug Dragane Mirković u Kairu sklopio unosan ugovor

Objavljeno: 16:58h

Dragana Mirković nedavno je sa suprugom boravila u Kairu, gde su, kako piše Scandal, sklopili posao koji će im, ako sve bude teklo po planu, doneti milionsku zaradu.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

Biznismen Toni Bijelić pre nekoliko godina kupio je od nemačke kompanije „Xenatec“ fabriku i prava za proizvodnju skupe verzije luksuznog automobila „majbah“ i investirao novac u novi početak, a sada je odlučio da ode korak dalje i pozicionira se na novo tržište.

Prilikom posete Egiptu suprug Dragane Mirković sklopio je unosan poslovni ugovor, odnosno prodaju „majbah kupea“ u Kairu.

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

Pored toga, u planu je širenje na tlu Saudijske Arabije, što će biti više nego dobar strateški potez uzme li se u obzir koliko bogataša živi u tom delu sveta.

‒ Dragana je skromna i nikada ne potencira priču o materijalnom, ali svakako da joj imponuje što je njen muž vredan i uspešan u poslu kojim se bavi. Ona mu takođe mnogo pomaže, ali nema ni govora da će se povući sa estrade i u potpunosti posvetiti Tonijevom biznisu – navodi izvor pomenutog nedeljnika.

Podsetimo, ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities" iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj "primerak" automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Pevačica ne krije da je odličan poznavalac ove marke vozila, ali i da je njen muz Toni ipak, daleko veći stručnjak od nje.

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

Sajt "Alpja Life" koji je Draganu uvrstio u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presek njenog bogatstva. Da li će rezultat premaštiti ovih 100 miliona dolara?

Bonus video:

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.