DRAGANA MIRKOVIĆ POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS: Da li i vi primećujete RAZLIKU?
Foto: Dragan Kadić

šok

DRAGANA MIRKOVIĆ POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS: Da li i vi primećujete RAZLIKU?

Kako sama kaže, od jedne Dive, očekivala je da se u potpunosti oslanja na pomoć zaposlenih, međutim, Dragana ju je potpuno iznenadila

Objavljeno:

Na jednom od fan profila Dragane Mirković osvanula je fotografija koja je privukla mnogo pažnje, budući da pevačicino lice izgleda drugačije nego do sada.

1 / 3 Foto: Milica Stanimirović

Dragana Mirković na pomenutoj fotografiji vidi se u krupnom planu, te se može primetiti da joj je lice zategnuto u potpunosti, a mnogi su se zapitali da li je uradila određene korekcije na svom licu.

Drugi su komentarisali da je možda fotografija nastala odmah nakon nekog kozmetičkog tretmana, zbog čega deluje kao da se pevačica podvrgla estetskim zahvatima, a ona se za sada nije oglašavala.

I dok mnogi nagađaju mi pitamo vas: Da li primećujete razliku?

Kućna pomoćnica Dragane Mirković, koja je godinama radila u porodičnoj vili pevačice, u Beču, odlučila je da progovori i otkrila, kako se i dan danas seća ponašanja jedne od najvećih srpskih zvezda.

Kako sama kaže, od jedne Dive, očekivala je da se u potpunosti oslanja na pomoć zaposlenih, međutim, Dragana ju je potpuno iznenadila:

- Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to vam je cela istina - otkriva za "Scandal!" žena koja je godinama radila kao kuvarica u porodici Dragane Mirković.

- Toliko velika zvezda, koja sebi može sve da priušti, redovno je ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva prste da poližeš. Zna da spremi tradicionalna srpska jela, a ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna i posvećena. Ona nikoga ne gleda sa visine, iako bi mogla - otkriva kućna pomoćnica Dragane Mirković i dodaje:

- Mnogo mi je bilo žao kada sam prestala da radim za njih, ali sam morala zbog preseljenja. Moram ipak da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila i uvek nam je svima pomagala, ako bismo u životu naišli na problem.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.